Vacature Stagiair

Stagiair in Groot-Ammers

Stagiair (m/v)

Ben je op zoek naar een stageplaats of een leer-werkplek.

Intertech is gespecialiseerd in de ontwikkeling en bouw van aggregaten op diverse brandstoffen, brandstofbehandeling, batterij opslagsystemen, etc.
Wij zijn verantwoordelijk voor het engineeren tot de oplevering van projecten.

Als stagiair ben je bij ons altijd welkom.

Of je nu 3 weken stage moet lopen op de middelbare school, een werken-leren-traject volgt, of een andere manier van stage dient te lopen. Bij ons is er plek voor scholieren/studenten die stage willen lopen in de werkplaats en op kantoor.
Laat ons weten wat voor stage je dient te lopen, of wat je vraagstuk is, en wij kijken samen met jou naar de beste oplossing.

We vinden het belangrijk jij je thuis voelt binnen ons bedrijf en plezier hebt in je werk. Hiermee bedoelen we dat je graag wilt leren en groeien, klaarstaat voor klanten en collega's. Het is geen punt als er een keer wat mis gaat. Dat gebeurt bij ons allemaal wel eens. Juist door vallen en opstaan groeien we.

Laat daarom jouw gedrevenheid zien en kom langs voor een kennismakingsgesprek en een bak koffie bij ons op kantoor.

Enthousiast geworden?
Stuur nu jouw motivatie en CV naar Renée van Holten via

Wereldwijd

Intertech levert wereldwijd, met flexibele en snelle levertijden. Met ons 'plug and play' concept kunt u gelijk aan de slag.

Maatwerk

Voor ieder energievraagstuk heeft Intertech een oplossing. Al onze producten worden op maat gemaakt. Geheel naar wens van de klant.

Expertise

Intertech is al sinds 1985 toonaangevend op het gebied van energie.

Functie:stagiair
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intertech Mechanical via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Stagiair Intertech Mechanical 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures