Vacature MBO Stageplek Expert IT Systems and Devices

MBO Stageplek Expert IT Systems and Devices in Langerak

HBO / MBO stageplek Expert IT systems and devices (BOL/BBL)

Altijd op zoek naar talent!

We hebben elke schoolperiode een aantal stageplekken (zowel BOL als BBL) beschikbaar voor studenten die graag de theorie leren omzetten in de praktijk. Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf en hebben erkenning voor de opleidingen 'Medewerker ICT Beheer' en 'Expert IT systems and devices'. We hebben tevens ervaring met afstudeerprojecten, daarbij zijn er ook mogelijkheden om na je stage bij ons aan de slag te gaan.

Wij stellen ons eerst even voor

Promo Systems is een totaalleverancier op het gebied van ICT binnen de zakelijke markt. We zijn in totaal met 20 medewerkers. Wij onderscheiden ons door persoonlijk contact met onze klanten. We denken met onze klanten mee en leveren maatwerkoplossingen van kwaliteit. Zo leveren wij diensten aan diverse sectoren zoals het MKB, overheidsinstellingen, onderwijs maar ook aan de kleine zelfstandige. Ook in de internationale scheepvaart hebben wij ruime ervaring. Van Internetverbinding tot compleet netwerk. Voor alles betreffende ICT kun je bij ons terecht. Wij zijn gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw in de Gemeente Molenlanden aan de Wilhelminastraat 71 te Langerak (Zuid-Holland). Hier zijn wij gevestigd samen met de andere ondernemingen van de PromoTechGroup.

Wat bieden wij jou

  • Een leuke werksfeer in een gezellig team;
  • Een werkgever die meedenkend is;
  • Leuke bedrijfsuitjes;
  • Mogelijkheden tot eigen inbreng en verantwoordelijkheden;
  • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur;
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km;
  • Expert IT systems and devices ( 25606 )

Solliciteren

Wij horen graag van jou, dus reageer vandaag nog!

Zijn we een potentiële match, dan willen we graag wat meer over jouw weten. We nodigen je dan graag uit bij ons op kantoor voor een kennismakingsgesprek.

Wij werken als IT-bedrijf veel in de Alblasserwaard , Drechtsteden, Krimpenerwaard en Vijfheerenlanden.
Echter, ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u ook wilt profiteren van onze uitgebreide ICT-oplossingen en ontzorging.

Koffie?

PromoSystems

Wilhelminastraat 71
2967 EW Langerak
Zuid-Holland


Functie:mbo stageplek expert it
Startdatum:15-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Promo Systems via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. MBO Stageplek Expert IT Systems and Devices Promo Systems 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures