Vacature Teamleider Watersystemen

Teamleider Watersystemen in Sliedrecht


met passie voor techniek

Hoofdkantoor

Iv-Groep b.v.
Noordhoek 37
3351 LD Papendrecht
Nederland


   • Alles over Bouw & Installaties
   • Alles over Maritiem
   • Alles over Water

Hoe maken we Nederland klimaatbestendig?

Bij Iv-Infra werken we dagelijks aan de concrete invulling van een klimaatbestending Nederland. Je kunt hierbij denken aan de gehele voorbereiding van een gebiedsontwikkeling ten aanzien van de wateropgave waarvoor we het oppervlakte watersysteem, het rioleringssysteem en het grondwatersysteem klimaatrobuust ontwerpen en hierbij de koppeling leggen met instroom van schoon kwelwater. Ook werken we graag aan beekherstelprojecten waarmee we de balans herstellen tussen water vasthouden en water afvoeren en eveneens de natuur een extra impuls geven. Naast deze omvangrijke projecten adviseren en ontwerpen we in tal van projecten binnen ons bedrijf over watersysteem gerelateerde vraagstukken. Dit kan het ontwerp van een wadi binnen een gebiedsvernieuwing zijn, een geohydrologisch advies over zoet/zoutverhouding in een getijdengebied of de afwatering van een nieuwe brug.

We zijn op zoek naar een teamleider om samen met ons het team watersystemen verder te laten groeien. Als teamleider werk je aan vraagstukken binnen het gehele werkveld en krijg je de vrijheid om jouw eigen team vorm te geven. Ons team Watersystemen acteert binnen de werkvelden oppervlakte water, geohydrologie en stedelijk water en werkt zowel voor interne als externe opdrachtgevers. Het team Watersystemen is onderdeel van de sector Waterbouw. Andere teams binnen de sector Waterbouw zijn: team Waterbouwkundige Constructies, team Waterveiligheid en team Geotechniek. Als teamleider werk je nauw samen met de andere teamleiders binnen deze sector om de strategie verder te ontwikkelen en uit te voeren. Samen lossen wij complexe integrale waterproblemen op, binnen en buiten Nederland. Naast je rol van teamleider ben je ook nog actief als projectleider en/of adviseur, hierdoor sta je nog steeds tussen de collega's in het werkveld.

Iv-Infra levert op maat gemaakte en innovatieve ontwerpen en adviezen voor de aanleg en instandhouding van duurzame infrastructuur. Je kent ons misschien wel van de Nieuwe Zeesluis IJmuiden , de Zandhazenbrug of het ontwerp van de sluisdeuren van het Panamakanaal . Door het ontwikkelen en toepassen van de nieuwste technologieën, bieden we pasklare en duurzame oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen! Zo leveren wij integrale adviezen voor stalen en betonnen kunstwerken, waterbouw, ruimtelijke inrichting, instandhouding, verkeer en infra-installaties en spoorwegen. Daarnaast leveren wij specialistische diensten op het gebied van ruimtelijk meten en monitoring van constructies, RAMS en risicomanagement, assetmanagement, systems engineering, contractmanagement, directievoering en toezicht.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding watermanagement of civiele techniek (of vergelijkbaar) en minimaal zeven jaar ervaring op het gebied van watersystemen. Je hebt zowel ervaring met het leiden van projecten als het inhoudelijk adviseren binnen het werkveld watersystemen en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je ervaring met leidinggeven aan een team of beschik je juist over de ambitie dit te gaan doen. Wij helpen je graag deze ambitie waar te maken. Je hebt oog voor kwaliteit en kunt op de juiste wijze prioriteiten stellen. Dankzij jouw uitgebreide netwerk ben je ook in staat om nieuwe opdrachten binnen te halen. Minstens zo belangrijk vinden we je enthousiasme en je drive. Je weet precies hoe je de echte klantbehoeften boven tafel krijgt en hoe je het beste uit je team haalt. Ongeacht je standplaats (Sliedrecht, Den Bosch, Haarlem, Nieuwegein) ben je bereid te werken vanuit verschillende locaties.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende en gevarieerde baan bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Met ruim 900 specialisten die dezelfde passie voor techniek delen, wordt gewerkt aan oplossingen voor de grootste technische uitdagingen binnen de meest uiteenlopende projecten.

Iv-Infra is onderdeel van Iv-Groep: een wereldwijd opererend ingenieursbureau dat werkt aan de meest uitdagende, technische vraagstukken! Onze ingenieurs beschikken over unieke kennis binnen de sectoren en disciplines waarin wij actief zijn, zoals Industrie, Infra & Verkeer, Bouw & Installaties, Handling, Offshore & Energie, Maritiem en Water. Geen uitdaging is ons te moeilijk. Werken bij Iv-Groep betekent werken in een organisatie waar elke dag anders is. We zijn een club mensen met échte passie voor en plezier in het vak: met onze kennis van techniek bereiken we het uiterste voor onze klanten.

Bij Iv vinden we het belangrijk dat we voor alle collega's een goede match zijn. We werken hard en daar staat uiteraard iets tegenover. Bijvoorbeeld een jaarlijkse gratificatie van 7%, een winstuitkering, een flexibele pensioenregeling, een vaste reiskosten- en thuiswerkvergoeding en diverse doorgroeimogelijkheden in de vorm van opleidingen, cursussen en trainingen. En niet onbelangrijk: we gaan er graag met elkaar op uit. Zo is het bezoeken van EK's en WK's voetbal inmiddels een vaste traditie binnen Iv.

Daarnaast beiden we je flexibele arbeidsvoorwaarden waarmee je zelf kunt bepalen hoe jouw arbeidsvoorwaardenpakket eruit ziet. Een hoger maandsalaris? Kies voor maandelijks uitkeren van je gratificatie en vakantiegeld! Vakantiedagen over? Verkoop ze! Meer vakantie nodig? Koop er dagen bij! Zo past Iv nog beter bij jou! Lees hier meer over onze flexibele arbeidsvoorwaarden.

 • Persoonlijk ontwikkelingsplan
 • 7% gratificatie
 • Winstuitkering
 • Flexibele werktijden
 • Studiemogelijkheden
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Internationale mogelijkheden


Functie:teamleider watersystemen
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Iv-Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Teamleider Watersystemen Iv-Groep 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures