Vacature QA Manager

QA Manager in Waspik

QA Manager

Subtile

Op zoek naar een uitdagende rol als QA Manager in een Food-omgeving?

Als voltijds QA Manager geef je leiding aan onze kwaliteitsafdeling (QA en QC). Jouw verantwoordelijkheden omvatten het voorbereiden, bijwonen en opvolgen van interne en externe audits.

Je handelt klachten en klantaanvragen omtrent kwaliteit en voedselveiligheid op een constructieve manier af en geeft advies over corrigerende en preventieve maatregelen naar aanleiding van deze audits en/of klachten.

Vacature

QA Manager

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt beheren van ons kwaliteitssysteem, het bijhouden van wet- en regelgeving en het implementeren daarvan. Certificeringen op het gebied van voedselveiligheid (zoals SKAL, Demeter, BRC, HACCP) vallen onder jouw verantwoordelijkheid, waarbij je ervoor zorgt dat alle afspraken worden nageleefd.

Je rapporteert bevindingen met betrekking tot kwaliteit en voedselveiligheid aan de directie. Daarnaast neem je deel aan diverse projecten op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit.

Om te excelleren in deze functie, heb je een relevante HBO- of WO-opleiding afgerond in levensmiddelentechnologie of food & business, samen met aantoonbare vergelijkbare werkervaring. Naast uitgebreide kennis van kwaliteitsnormen, heb je ook expertise op het gebied van veiligheidsnormen en wet- en regelgeving.

Je gedijt in een dynamische omgeving en hebt uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift, waarbij kennis van het Duits een pré is.

INTERESSE?

Solliciteer dan nu!

Word lid van ons team en maak deel uit van iets geweldigs! Laten we samen het verschil maken!Functie:qa manager
Startdatum:20-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maasoever Cold Store via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. QA Manager Maasoever Cold Store 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures