Vacature QA Medewerker

QA Medewerker in Waspik

QA Medewerker

Subtile

Op zoek naar een boeiende rol als QA Medewerker in een Food-omgeving?

Als fulltime lid van ons QA-team ben je een essentieel onderdeel van onze dynamische productieomgeving waarbij je nauw samenwerkt met het productiemanagement.

Vacature

QA Medewerker

Wat ga je doen?

Je belangrijkste verantwoordelijkheid is het onderhouden en optimaliseren van ons kwaliteitssysteem. Daarnaast werk je samen met de QA Manager aan diverse uitdagende QA-projecten, waarbij je betrokken bent bij de voorbereiding, toelichting en uitvoering ervan.

Klachten en incidenten met betrekking tot kwaliteit en voedselveiligheid worden door jou correct en zorgvuldig administratief afgehandeld en opgevolgd.

Om succesvol te zijn in deze rol, beschik je over een afgeronde HBO-opleiding en heb je kennis van specificatie- en etikettenbeheer, kwaliteitssystemen (IFS) en keurmerken (BRC, ASC/MSC), HACCP, wetgeving en productieprocessen binnen de levensmiddelenindustrie.

Je hebt een probleemoplossende instelling en weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden.

INTERESSE?

Solliciteer dan nu!

Word lid van ons team en maak deel uit van iets geweldigs! Laten we samen het verschil maken!Functie:medewerker qa
Startdatum:20-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maasoever Cold Store via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. QA Medewerker Maasoever Cold Store 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures