Vacature Projectleider Waterveiligheid

Projectleider Waterveiligheid in Sliedrecht


met passie voor techniek

Hoofdkantoor

Iv-Groep b.v.
Noordhoek 37
3351 LD Papendrecht
Nederland


   • Alles over Bouw & Installaties
   • Alles over Maritiem
   • Alles over Water
Dutch | English nl | en

Zoeken

Projectleider waterveiligheid

Vestigingen Sliedrecht Ervaring Divisies

Droge voeten in heel Nederland, jij zorgt ervoor!

Hoe zorgen we ervoor dat dijkversterkingen inpasbaar en betaalbaar blijven? En hoe maken we Nederland tegelijkertijd klimaatbestendig? Bij Iv houden we van complexe, technische uitdagingen. Elk project is een hersenkraker die ons dwingt om verder te denken dan het geijkte. Als projectleider krijg je de vrijheid om projecten te organiseren op jouw manier. Je gaat een divers en enthousiast team hoogopgeleide adviseurs, tekenaars en werkvoorbereiders aansturen. Door van de gebaande paden af te wijken, creëer je nieuwe kansen en realiseer je innovaties en duurzame oplossingen.

Je gaat werken aan projecten op het gebied van waterveiligheid en doet dit voor verschillende typen opdrachtgevers. De projecten variëren van HWBP-dijkversterkingsprojecten tot de toetsing van regionale waterkeringen. Je start de dag bijvoorbeeld met het opstellen van een offerte, vervolgens review je een rapport of overleg je met het team over de beste aanpak voor een project en je sluit de dag af met een projectbezoek met de klant. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten en bent verantwoordelijk voor de voortgang, kostenbeheersing en kwaliteit. Je zorgt voor stabiliteit en voorspelbaarheid binnen het team en het project, waardoor we verwachtingen van opdrachtgevers kunnen overtreffen.

Iv levert op maat gemaakte en innovatieve ontwerpen en adviezen voor de aanleg en instandhouding van duurzame infrastructuur. Je kent ons misschien wel van de Nieuwe Zeesluis IJmuiden, de Zandhazenbrug of het ontwerp van de sluisdeuren van het Panamakanaal. Door het ontwikkelen en toepassen van de nieuwste technologieën, bieden we pasklare en duurzame oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen! Zo leveren wij integrale adviezen voor stalen en betonnen kunstwerken, waterbouw, ruimtelijke inrichting, instandhouding, verkeer en infra-installaties en spoorwegen. Daarnaast leveren wij specialistische diensten op het gebied van ruimtelijk meten en monitoring van constructies, RAMS en risicomanagement, assetmanagement, systems engineering, contractmanagement, directievoering en toezicht.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding civiele techniek of vergelijkbaar en minimaal vijf jaar ervaring op het gebied van waterkeringen. Je geeft graag leiding aan multidisciplinaire projectteams. Deze teams bestaan vaak uit een mooie mix aan ervaring, enthousiasme en talent. Je krijgt er energie van om onze jonge, talenvolle mensen te begeleiden en coachen. Je beschikt over goede communicatieve en commerciële vaardigheden, waarmee je in staat bent je netwerk op te bouwen en uit te breiden. Als projectleider is overzicht belangrijk: je weet prioriteiten te stellen en hebt oog voor kwaliteit. Maar minstens zo belangrijk vinden we je drive en enthousiasme.

Je werkt vanuit je standplaats in Haarlem of Sliedrecht. Maar je zal meer plekken zien en op andere locaties collega's tegenkomen. Daarnaast heeft Iv een goede thuiswerkregeling. Je bent dus niet gebonden aan één werkplek. We doen er veel aan om je snel thuis te laten voelen binnen onze diverse, mooie organisatie. Naast dat we zorgen dat alles goed is geregeld voordat je bij ons start, zal je merken dat we veel sociale activiteiten organiseren.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende en gevarieerde baan bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Met ruim 900 specialisten die dezelfde passie voor techniek delen, wordt gewerkt aan oplossingen voor de grootste technische uitdagingen binnen de meest uiteenlopende projecten.

Iv is een wereldwijd opererend ingenieursbureau dat werkt aan de meest uitdagende, technische vraagstukken! Onze ingenieurs beschikken over unieke kennis binnen de sectoren en disciplines waarin wij actief zijn, zoals Industrie, Infra & Verkeer, Bouw & Installaties, Handling, Offshore & Energie, Maritiem en Water. Geen uitdaging is ons te moeilijk. Werken bij Iv betekent werken in een organisatie waar elke dag anders is. We zijn een club mensen met échte passie voor en plezier in het vak: met onze kennis van techniek bereiken we het uiterste voor onze klanten.

Bij Iv vinden we het belangrijk dat we voor alle collega's een goede match zijn. We werken hard en daar staat uiteraard iets tegenover. Bijvoorbeeld een jaarlijkse gratificatie van 7%, een winstuitkering, een flexibele pensioenregeling, een vaste reiskosten- en thuiswerkvergoeding en diverse doorgroeimogelijkheden in de vorm van opleidingen, cursussen en trainingen. En niet onbelangrijk: we gaan er graag met elkaar op uit. Zo is het bezoeken van EK's en WK's voetbal inmiddels een vaste traditie binnen Iv.

Daarnaast beiden we je flexibele arbeidsvoorwaarden waarmee je zelf kunt bepalen hoe jouw arbeidsvoorwaardenpakket eruit ziet. Een hoger maandsalaris? Kies voor maandelijks uitkeren van je gratificatie en vakantiegeld! Vakantiedagen over? Verkoop ze! Meer vakantie nodig? Koop er dagen bij! Zo past Iv nog beter bij jou!

 • Persoonlijk ontwikkelingsplan
 • 7% gratificatie
 • Winstuitkering
 • Flexibele werktijden
 • Studiemogelijkheden
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Internationale mogelijkheden


Functie:projectleider waterveiligheid
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Iv-Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Projectleider Waterveiligheid Iv-Groep 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures