Vacature Werkverantwoordelijke Elektra

Werkverantwoordelijke Elektra in Gorinchem

Wil jij jouw specialistische kennis binnen de infratechniek toepassen op gebied van veiligheid en kwaliteit tijdens het werken, dan ben jij de werkverantwoordelijke die wij zoeken. Wegens een groeiende orderportefeuille vanuit de netbeheerders, zoeken wij voor onze relatie een ervaren werkverantwoordelijke elektra met de juiste focus op kwaliteit en veiligheid!

Wat zijn je dagelijkse taken- en werkzaamheden in deze verantwoordelijke functie:
Als werkverantwoordelijk Elektra stimuleer en houd je toezicht op het naleven van ‘veilig werken’ (conform BEI-procedures, instructies en omgeving).Je beoordeelt, waarborgt en bent verantwoordelijk voor de veiligheid bij alle werkzaamheden in de Elektra-infrastructuur. Een heel belangrijke en verantwoordelijke taak! Je administreert daarbij alles goed en denkt mee over verbeteringen van o.m. processen en veiligheid. Daarnaast verricht je schakelhandelingen, plan, coördineer en ondersteun je de aanleg werkzaamheden van je collega’s en draag je bij aan het opleiden en ontwikkelen van monteurs voor laagspanning en middenspanning. Je bent hierbij ook een belangrijke schakel tussen de afdelingen projectmanagement en Beheer & Onderhoud Elektra. Het uitschrijven van raamopdrachten behoort ook tot jouw werkzaamheden Het opstellen, uitvoeren en beheren van werkplannen, het uitvoeren van werkplekinspecties. 

Je werkt in de regio Noord Brabant, Midden Nederland en soms West Nederland. Wij zijn op zoek naar kandidaten die een loondienstverband willen aangaan met onze relatie, ook ZZP-ers vragen wij te reageren, hiervoor kunnen wij op projectbasis betekenis bieden.Functie:WV-er E, Werkverantwoordelijke
Startdatum:14-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via c.bijker@eminentgroep.nl of 06 - 43 55 48 04. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Werkverantwoordelijke Elektra Eminent Groep 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures