Vacature Projectleider IT Infra

Projectleider IT Infra in Gorinchem

Projectleider IT Infra

Op locatie

 • Gorinchem , Zuid-Holland , Nederland
Projects

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Als projectleider IT Netwerk ben jij de spil in het managen van complexe infra-projecten, zoals het ombouwen of vernieuwen van netwerken bij bijvoorbeeld een waterschap. Je bent verantwoordelijk voor het afstemmen van de voorlopige planning en kick-off met klanten, engineers en leveranciers. Samen met de manager van de technische dienst zorg je voor de inkoop van de benodigde routers en switches en voer je line-checks uit. In de voorbereidingsfase zorg je ervoor dat alle betrokkenen precies weten wat er moet gebeuren en hoeveel tijd dit zal kosten. Je bent verantwoordelijk voor resourceplanning, waaronder het inplannen van netwerk engineers voor het voorbereiden van hardware op de technische dienst.


Tijdens de realisatiefase coördineer je de geplande wijzigingen op het bestaande netwerk bij de klant en blijf je nauw betrokken bij de ingeplande engineers. Je schroomt niet om hen te ondersteunen, zelfs buiten reguliere werktijden. Bij de oplevering van het project leid jij de evaluatie met de klant en zorg je ervoor dat alle partijen tevreden zijn met het resultaat.


Ons aanbod voor jou:

Profiteer van een aantrekkelijk salarispakket en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden bij Proxsys:

 • Competitief salaris: Jouw loon valt tussen €5000 en €6500.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: Onbeperkt budget voor jouw professionele groei.
 • Auto van de zaak: De keuze uit een goed assortiment "elektrische" leaseauto's.
 • Vakantiedagen: Geniet van 25 dagen vakantie per jaar.
 • Uitrusting: Alles wat je nodig hebt voor je werk, laptop, smartphone, muis, headset of pods.
 • Flexibiliteit: Uitstekende werk-privébalans met thuiswerkmogelijkheden.
 • Extra vergoedingen: Thuiswerk-, telefoon- en uitrustingsvergoedingen voor laptoptas en computerbril, inclusief een CoolBlue budget van €900 voor je thuiswerkplek.
 • Kantoorfaciliteiten: Geniet van grote beeldschermen, comfortabele overlegkamers, verzorgde lunch, gratis blikjes frisdrank, tosti's en dagelijks vers fruit.
 • Teamactiviteiten: Doe mee aan spannende uitjes zoals paintball, skiën of een dag in de Efteling.

Sluit je aan bij Proxsys en bouw mee aan je toekomst in een omgeving die jou op de eerste plaats zet!

Vereisten

Als projectleider ben jij de expert die precies weet wat er nodig is om succesvol te zijn. Voor ons is een "getting things done" mentaliteit essentieel. Je aarzelt niet om dagelijks collega's en contactpersonen aan te sporen, zodat deadlines worden gehaald. Wij zoeken iemand met het volgende profiel:

 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Ervaring met het managen van complexe grootschalige IT-projecten.
 • Technische kennis rondom OSPF, BGP en VRF concepten.

Deze wensen tonen de richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Mocht jij jezelf niet in alle eisen herkennen, maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan gaan we graag met jou in gesprek.


To ensure effective communication with our clients and team, it's essential that you speak Dutch at a B2 level according to NT2 standards and are currently residing in the Netherlands.


Ben jij ook enthousiast over deze kans en wil je met Proxsys meegroeien? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Neem dan contact met ons op.


Solliciteren

Functie:projectleider it infra
Startdatum:18-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5000 – 6500
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Proxsys via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Projectleider IT Infra Proxsys 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures