Vacature Online Marketing Strateeg

Online Marketing Strateeg in Gorinchem

Voorkappers.nl

Online Marketing Strateeg

Als Online Marketing Strateeg ben je verantwoordelijk voor het doorontwikkelen en tot uitvoer brengen van onze online (performance) marketing strategie. Als strateeg houd je het dagelijks overzicht over de online marketingactiviteiten, volg je de ontwikkelingen op dit gebied op de voet en ben je de motor achter het innoveren en automatiseren van performance marketing binnen B.V. Je bent commercieel, analytisch, denkt strategisch en bent gespecialiseerd in data. Wanneer je kiest voor / Voorkappers kies je voor een fijne en open werkomgeving. Maar je kiest ook voor een groeibedrijf! Elk seizoen zie jij, samen met ruim 30 collega's als eerste de nieuwste trends en musthaves voorbij komen. Maar je kiest ook voor een gezond, ambitieus en echt Nederlands familiebedrijf. Een omgeving waar je gezien wordt en waar ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd worden.

  • https://www.voorkappers.nl/
  • STAND: A24


Functie:online marketing
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hair Xperience Fair via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Online Marketing Strateeg Hair Xperience Fair 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures