Vacature Account Manager Buitendienst

Account Manager Buitendienst in Gorinchem

Schippers Bladel B.V.

Account Manager Buitendienst

Wil jij als Account Manager Buitendienst jouw verkoopskills inzetten om hoogwaardige coatingvloeren te verkopen aan de agrarische sector? Wist je dat coating van stalvloeren diergezondheid bevordert en daarmee antibioticagebruik vermindert? Nee? Geen probleem, heel veel veehouders zelf ook niet! En daar liggen onze kansen… Als marktleider binnen de agrarische sector verduurzamen we de sector en daar zijn we trots op! Maar naast de veehouder als grote klant zijn we nog actief in totaal diverse sectoren zoals de industrie. Hierbij kun je denken aan de (non) food, recreatie & horeca. Hierdoor hebben we per branche en regio een aantal Accountmanagers zodat we in staat zijn om advies op locatie kunnen te geven. Door deze diverse klanten blijft het werk interessant en uitdagend. Hier kun je zien hoe we te werk gaan: https://www.youtube.com/watch?vv=XE88eICtlf8

  • https://schippers.onlinevacatures.nl/nl/job/284388/apply
  • STAND: D206

Als Account Manager Buitendienst ga jij: - Actief zoeken naar nieuwe zakelijke kansen en het uitbreiden van ons klantenbestand. - Het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met bestaande klanten en hen voorzien van uitstekende service en ondersteuning. - Het identificeren van klantbehoeften en het aanbieden van op maat gemaakte coatingvloeroplossingen om aan hun eisen te voldoen. - Het geven van product presentaties en technische uitleg aan klanten om hun vertrouwen te winnen en hen te overtuigen van de voordelen van onze producten.

Wij zijn op zoek naar een Account Manager Buitendienst met: - Minimaal HBO werk- en denkniveau en achtergrond in de agrarische sector. - Goede communicatieve skills, zodat jij de klant mee kan nemen in ons verhaal. - Zelfgemotiveerd, proactief en in staat om zelfstandig te werken. - Resultaatgericht en in staat om verkoopdoelstellingen te behalen. - Inzicht in technische specificaties en het vermogen om technische informatie op een begrijpelijke manier aan klanten over te brengen.

Wanneer je start als Account Manager Buitendienst bij Mesa Coatings B.V. kun je het volgende verwachten: - De charme van een middelgroot bedrijf en de support van een groot internationaal familiebedrijf die zaken goed voor je regelt. - Een salaris tussen de €2.500,- en €4.000,- per maand + bijbehorende bonusregeling van 20% van het jaarsalaris + bedrijfsauto. - Volop ruimte voor groei en ontwikkeling in een internationale werkomgeving. - Een platte organisatiestructuur en een informele sfeer. - Initiatief wordt gewaardeerd en beloond. - Werken voor een innovatief, evoluerend bedrijf met een zeer hoge kwaliteitsstandaard. - Ieder jaar hebben we een legendarische personeelsfeest met alle bedrijven van The Schippers Group en zijn er verschillende activiteiten die geregeld worden door onze personeelsvereniging. Hierbij kun je denken aan een ski-trip, oktoberfest, beachvolleybaltoernooi, familiedag en ga zo maar door.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

  • 5527LB,
  • Hapert,
  • Netherlands

RMV Hardenberg

24 zu 26. Oktober 2023 | 13.00 - 22.00 UhrFunctie:accountmanager buitendienst
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 4000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RMV via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Account Manager Buitendienst RMV 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures