Vacature Meewerkstage Human Resources

Meewerkstage Human Resources in Sliedrecht

De opdracht:

Energie optimalisatie

Dit bieden we jou

Je komt te werken bij een groeiend en dynamisch familiebedrijf. De werksfeer is goed en informeel. Je ontvangt een stagevergoeding en reiskostenvergoeding. In de huidige corona tijd kun je, voor zover dat mogelijk is, thuis aan je stageopdrachten en opdrachten werken. Dit zal altijd in overleg gaan met je stagebegeleider.

De opdracht

Het maken van een rekenmodel voor het bepalen van de benodigde hoeveelheid energie voor het afleggen van een bepaalde route door een schip. Hierbij moet rekening worden gehouden met het weer en dergelijke.

Vanuit dit rekenmodel bepalen wat vervolgens de ideale energievoorziening aan boord zal moeten zijn om de route af te kunnen leggen. Dit kan dan bijvoorbeeld een mix zijn van diesels, batterijen, supercaps of andere energiebronnen.

Over ons

Van der Leun is meer dan 100 jaar actief in de elektrotechniek en werkt over de hele wereld aan installatieprojecten. Zowel in de maritieme industrie, utiliteit, bagger en offshore. Zo hebben we naast ons hoofdkantoor in Sliedrecht ook vestigingen in o.a. Roemenië, China, Vietnam en Singapore. Onze specialismen hebben we ondergebracht in drie divisies: Maritieme installaties, Metaalbewerking en Elektrotechniek. Met onze 260 medewerkers werken we samen aan innovatieve, betrouwbare geïntegreerde oplossingen voor topbedrijven wereldwijd. Van der Leunwil de wereld voor haarklanten kleiner maken door ze wereldwijd lokaal te ontzorgen.

Informatie en solliciteren

Heb je vragen? Bel dan naar en vraag naar , .

Wanneer je interesse hebt om bij ons stage te lopen of je wanneer jij je afstudeeropdracht bij ons wilt doen, dan zien wij jouw motivatie en CV graag tegemoet via onderstaande button.

SolliciteerContact

  • Electrical Marine Systems

Ben jij op zoek naar een afwisselende meewerkstage op het gebied van HRM en ben je momenteel bezig met een HBO studie richting HRM? Wil jij het vak graag in een dynamische praktijk leren kennen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Heb je ervaring in C# en in webtechnologie en ben je geïnteresseerd in het maken van grafische ontwerpen voor onze mimics? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Electrical Marine Systems

Trapezium 170
3364 DL Sliedrecht
T +31 (0)184 413 288
E

Electrobouw

Trapezium 120
3364 DL Sliedrecht
T +31 (0)184 430 560
EFunctie:meewerkstage human resources
Startdatum:20-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Leun via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Meewerkstage Human Resources Van der Leun 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures