Vacature Leerkracht Middenbouw

Leerkracht Middenbouw in Hardinxveld-Giessendam

TriVia

Leerkracht middenbouw

CBS Ichthusschool

WTF Van 0,575 tot 0,575 Vanaf 19-8-2024 Plaats Hardinxveld-Giessendam

Wil jij kinderen een goede en gezellige schooltijd bieden?

De leerlingen van onze school zoeken jou!

Onze school

De Ichthusschool is een school voor protestants-christelijk onderwijs in Hardinxveld-Giessendam. We zijn een gezellige school waar zo'n 220 kinderen een warm en welkom onderdak vinden. We vinden het belangrijk dat kinderen zich evenwichtig kunnen ontwikkelen, met aandacht voor 'hart, hoofd en handen'. We bereiden onze leerlingen zo goed mogelijk voor op hun deelname aan de maatschappij van nu en later. We bieden de kinderen thematisch onderwijs met uitdagende werkvormen waarin alle vakken een plaats krijgen. Zo geven we boeiend onderwijs, met speciale aandacht voor wetenschap en techniek.

Het team

Ons enthousiaste en ambitieuze team vindt het belangrijk dat kinderen toekomstgericht leren. Wij stimuleren de kinderen zich te ontwikkelen, waarbij we uitgaan van hun persoonlijkheid en mogelijkheden. Ons motto is dan ook: op ontwikkeling gericht.

Jouw kracht

Geef jij vanuit je persoonlijke overtuiging vorm aan Christelijk onderwijs en creëer jij een goed pedagogisch klimaat in de klas? Heb je oog voor zorgleerlingen en kun je deze professioneel begeleiden? Bezit je kennis en vaardigheden met betrekking tot het werken met digitale leermiddelen? Dan is deze functie echt iets voor jou.

Wat wij je bieden

We bieden je een aanstelling met een WTF van 0,5750 in een middenbouwgroep. Je werkdagen zijn woensdag, donderdag en vrijdag. Het salaris is conform de cao primair onderwijs.

Interesse?

Neem contact op met Petra Grootendorst of loop eens binnen en voel je welkom.

Tel.

Werken bij

  • Ichthus schoolLogo Ichthus zonder HR 01

Rehoboth 14Functie:leerkracht
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met TriVia Scholen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Leerkracht Middenbouw TriVia Scholen 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures