Vacature Junior Business Consultant Zorg / Sociaal Domein

Junior Business Consultant Zorg / Sociaal Domein in Leerbroek

Traineeship: Gezondheidszorg Adviesbureau

Ben jij geïnteresseerd in de gezondheidszorg en wil je bijdragen aan verbeteringen? Ons adviesbureau biedt een dynamisch traineeship aan. We zoeken gemotiveerde kandidaten voor diverse projecten, waarbij je betrokken wordt bij het analyseren en implementeren van oplossingen in de zorg. Tijdens het traineeship ontvang je begeleiding, coaching en training voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Junior
Business Consultant
Zorg / Sociaal Domein

Als Junior Business Consultant krijg je de kans om te werken voor verschillende opdrachtgevers en diverse projecten binnen de zorgsector. Of je nu als projectmedewerker betrokken bent bij een jeugdzorginstelling, advies geeft over backofficeverbeteringen in een GGZ-instelling, of technisch bent en het functioneel beheer team ondersteunt - er is een plek die bij jou past. Werk aan verbeteringen in het Elektronisch Cliëntendossier (ECD) of neem deel aan implementatietrajecten bij vooraanstaande zorginstellingen in Nederland.

Als Junior Business Consultant word je begeleid door een ervaren consultant die klaarstaat voor al jouw vragen. Ons team staat garant voor een warm welkom, zodat jij je snel thuis voelt binnen ons bedrijf. Ontdek de veelzijdigheid van de zorg en geef jouw carrière een vliegende start!

Jonge zakenvrouw

Medior
Business Consultant
Zorg / Sociaal Domein

Als Medior/Senior Business Consultant krijg je de kans om uitdagende opdrachten uit te voeren bij diverse opdrachtgevers binnen de zorgsector. Of je nu als projectleider betrokken bent bij een grote jeugdzorginstelling, advies geeft over backofficeverbeteringen in een GGZ-instelling, of je technische expertise inzet om een functioneel beheer team te managen - er zijn diverse mogelijkheden die passen bij jouw ervaring en interesses. Werk aan verbeteringen in het Elektronisch Cliëntendossier (ECD) of leid implementatietrajecten bij vooraanstaande zorginstellingen in Nederland.Functie:business consultant zorg
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DGTF via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Junior Business Consultant Zorg / Sociaal Domein DGTF 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures