Vacature Houtbewerker Speeltoestellen

Houtbewerker Speeltoestellen in Nieuwendijk

Ter versterking van ons team in Hout/Robinia zijn wij op zoek naar een handige (aankomend)

Houtbewerker / Monteur Speeltoestellen

Jouw uitdaging

Als Houtbewerker/Monteur Speeltoestellen vervaardig je aan de hand van een werktekening speeltoestellen en straatmeubilair van (natuurlijk gevormd) hout. Je bewerkt het hout en zet de toestellen en het straatmeubilair in elkaar. Hierbij maak je gebruik van verschillende technieken en gereedschappen zoals boren, zagen en het werken met de kettingzaag. Ook controleer je de kwaliteit en de compleetheid van de producten die klaarstaan voor levering of montage.


Ons aanbod

Kiezen voor BOERplay betekent werken bij een innovatief en ondernemend bedrijf, toonaangevend in de sector. Je rapporteert rechtstreeks aan de Teamleider. Onze bedrijfscultuur is informeel en de lijnen zijn kort. Wij bieden een gevarieerde functie met ruimte voor eigen initiatieven, een fijne werkomgeving en je krijgt de mogelijkheid om vakgerichte opleidingen te volgen. Ook bieden wij jou een goed salaris, een overwerkregeling waarbij je zelf kiest voor extra uitbetaling of tijd-voor-tijdregeling, dagdiensten en op vrijdagmiddag vrij. Een fijne werksfeer vinden we erg belangrijk, dus organiseren wij regelmatig personeelsuitjes en barbecues.

Jouw profiel

  • Opleiding richting houtbewerking of vergelijkbaar;
  • Enkele jaren praktische ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Technisch inzicht zodat het lezen van werktekeningen geen probleem is;
  • Kwaliteitsbewustzijn;
  • Klantgericht, dienstverlenend en kwaliteitsbewust;
  • Oplossingsgericht;
  • Je werkt graag in een team maar je kunt ook zelfstandig werken;
  • Ook als starter kun je reageren.

Over BOERplay

Het is de missie BOERplay om buiten bewegen en recreëren aantrekkelijk te maken en te houden. Door het ontwerpen en onderhouden van speel- en sportplekken (beweegplekken), uitdagende speel- en sporttoestellen én straatmeubilair nodigen wij jong en oud uit om meer buiten te bewegen en te recreëren. Samen met 100 collega's realiseren wij honderden projecten per jaar in de Benelux en exporteren daarnaast onze producten wereldwijd. Kantoor en productie zijn gevestigd in Nieuwendijk.


Solliciteren

Wil je deze uitdaging aangaan en herken je jezelf in het profiel? Stuur dan jouw curriculum vitae (en een korte motivatie) naar t.a.v. , . Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wouter Orbons, Manager Operations +31 .Functie:houtbewerker speeltoestellen
Startdatum:17-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Boerplay via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Houtbewerker Speeltoestellen Boerplay 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures