Vacature Leerling Timmerman / Kozijnmonteur

Leerling Timmerman / Kozijnmonteur in Giessenburg

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 25 jaar is Trabor specialist in kozijnen, deuren, ramen en terrasoverkappingen. Zij helpen particulieren, aannemers en ondernemers met het maken van de juiste keuze voor hun project. Vervolgens verzorgen zij de montage daarvan. Zo verzorgen zij zowel kleine als grote projecten. Voor alle merken en ieder budget hebben zij een goed advies en de beste oplossing. Het bedrijf is gevestigd in Giessenburg. Vanuit hier wordt er iedere dag gewerkt en hier hebben zij een indrukwekkende showroom. Er wordt met een klein en hecht team gewerkt waardoor de lijnen kort zijn. Op deze manier wordt het samenwerken als prettig ervaren. 

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever Trabor zijn wij op zoek naar een timmerman die het vak graag wilt leren. Ervaring of een diploma is dus geen vereiste. Hier krijg je de kans om het vak van een ervaren timmerman te leren. Voor deze vacature is het belangrijk dat je enthousiast en leergierig bent. Hoe ziet jou werkdag er dan uit? Het kan zijn dat je aan grote projecten werkt zoals bijvoorbeeld een voetbalstadion of een bedrijfspand, of aan kleiner projecten zoals bij mensen thuis. Het gaat er om wat het beste bij jou past. Om 07:00 uur ben je aanwezig op de locatie in Giessenburg. Hier bespreek je de dag door met je collega's. Vervolgens ga je samen met je collega op pad naar de klant. Je voert de werkzaamheden uit, bijvoorbeeld het plaatsen van een binnendeur, een terrasoverkapping of je werkt aan een deel van een groot project. Om 16:00 uur ben je weer terug op kantoor en vanaf daar rijd je naar huis. 

Functie-eisen
 • Je wilt het vak van timmerman graag leren.
 • Omdat je regelmatig bij klanten bent is het van belang dat je sociaal bent. 
 • Je werkt met plezier samen. 
 • Je bent fulltime beschikbaar. 
Arbeidsvoorwaarden
 • Een gezellig en hecht team met regelmatig leuke teamuitjes.
 • Iedere vrijdag een vrijdagmiddag borrel.
 • Een passend salaris afhankelijk van jouw ervaring. 
 • Uitzicht op een vast dienstverband. 
 • Een baan in  de dagdienst, de werktijden zijn van 07:00 uur tot 16:00 uur. 


Functie:assistent timmerman
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via isaverduin@mail.werktalent.nl of 31183631201. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Leerling Timmerman / Kozijnmonteur WerkTalent 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures