Vacature Gecertificeerd Uitvoerder

Gecertificeerd Uitvoerder in Sleeuwijk

Werken bij Murprotec

Jobtitel

Gecertificeerd uitvoerder

Locatie

Nederland

Departement

Techniek

Jobomschrijving

De Pro's van Murprotec, dat zijn mensen met een missie: de beste oplossingen leveren in bestrijding, zodat gezinnen weer gezond kunnen leven in een vrij huis. Als team zijn we niet te stoppen in onze gedrevenheid om grote zorgen weg te nemen. Word dan gecertificeerd uitvoerder in jouw regio.

Hoe ziet jouw werk eruit?

Als gecertificeerd uitvoerder maak je deel uit van het team dat de problemen bij onze klanten definitief de wereld uit helpt. Na een grondige opleiding ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten bij onze klanten. Dat zijn hoofdzakelijk injectiewerkzaamheden, ventilatie-installaties, kelderafdichtingen en drainages.

Wij zorgen ervoor dat je aan de slag kunt in je eigen regio en dat de projecten nauwkeurig voorbereid worden, zodat je onder de beste omstandigheden je werk kan uitvoeren. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden krijg je ondersteuning van de projectleider, die ter plaatse een kwaliteitscontrole uitvoert en eventuele problemen helpt oplossen.

Veiligheid en netheid tijdens de uitvoering staan centraal bij Murprotec. Naast technische ondersteuning bieden we ook bijscholing, zodat je alle skills beheerst om mooi werk af te leveren. Zo kunnen onze klanten na jouw interventie weer opgelucht ademhalen, omdat ze definitief van hun problemen verlost zijn.

Wat heb je nodig om de rol van gecertificeerd uitvoerder bij Murprotec goed te vervullen?

Als gecertificeerd uitvoerder ben je zelfstandig ondernemer en in het bezit van je eigen bestelwagen. Verder zijn de juiste instelling en motivatie voor ons belangrijker dan een diploma of veel ervaring. Gemotiveerde mensen zitten bij ons altijd op hun plek. Daarmee bedoelen we dat je:

  • Kwalitatief werk aflevert. Je legt de lat graag hoog en maakt er een erezaak van om net en kwalitatief werk af te leveren.
  • Tevreden klanten belangrijk vindt. De grootste voldoening haal jij uit de positieve reacties van de klanten, wanneer je werk is afgerond. Want dankzij jouw werk kunnen zij weer gezond leven in een vrij huis.
  • Gedreven bent. Je gaat voor een optimaal resultaat en zet je daarvoor in, elke dag opnieuw.

En wat staat ertegenover?

Bij Murprotec houden we onze reputatie graag hoog en vinden we een correcte betaling vanzelfsprekend. Wij zorgen voor een tweewekelijkse betaling

Ik solliciteer


MURPROTEC NEDERLAND

  • De Hoogjens 10c
    4254XW Sleeuwijk

  • 0800 68 777 68 (Gratis)
  • NL 8B01
Nr. 1 SPECIALIST IN EUROPA Murprotec, vecht tegen

Functie:gecertificeerd uitvoerder
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Murprotec Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Gecertificeerd Uitvoerder Murprotec Nederland 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures