Vacature Bakker fulltime

Bakker fulltime in Hardinxveld-Giessendam

Wij zijn op zoek naar een fulltime bakker voor bakkerij de Paauw in Hardinxveld-Giessendam. In deze functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de productie van verschillende broodsoorten. Er heerst een prettige werksfeer, je werkt met gemotiveerde collega's en er is uitzicht op vast dienstverband.

Wij bieden
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever;

  • Salarisindicatie tussen de €2300.- en €2600.- bruto per maand op basis van 40 uur exclusief toeslagen;
  • Zeer aantrekkelijke ploegentoeslag van 34% en 100%;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. interne trainingen/opleidingen;
  • Een uitdagende functie in een groeiende en dynamische organisatie;
  • Prettige werksfeer en moderne productietechnieken.

Als fulltime bakker bij bakkerij de Paauw zal je verantwoordelijk zijn voor de bereiding van brood van A tot Z. Het afwegen van grondstoffen, deegdraaien, het opmaken van deeg en het afbakken van broden zullen voor jou geen onbekende werkzaamheden zijn. Doordat er veel verschillende producten zijn, is er veel afwisseling binnen deze functie. Samen met jouw collega bakkers streven jullie naar het leveren van de beste kwaliteit en het nastreven van de voedselveiligheid.

Je werkplek

Bakkerij de Paauw is een innovatieve industriële bakkerij. Ze produceren 24/7, zo zorgen zij ervoor dat er dagelijks vers brood bij de supermarkten ligt. Je komt te werken met de meest moderne machines waar de meest toonaangevende bakkers van ons land werkzaam zijn. Dit bedrijf is alert op trends in de markt en de consumptiebehoeften. Daar reageren zij slagvaardig op met onderscheidende brood- en banketproducten en originele concepten. Een bedrijf dat investeert in mensen, middelen en producten.

Functie-eisen
  • MBO-opleiding richting brood en banket of relevante ervaring in de voeding;
  • Beschikbaar in 4-ploegendienst.
van nes + plaisier

Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jouw past!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Jessica van Schijndel via jvschijndel@vannesenplaisier.nl of via 0180 - 82 08 23. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de productie en logistiek? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.Functie:Bakkers en banketbakkers
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2600
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met van nes + plaisier via info@vannesenplaisier.nl of 31682666629. Of bezoek hun website https://www.vannesenplaisier.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Bakker fulltime van nes + plaisier 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures