Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider in Schoonhoven

Ben jij een gedreven professional die niet alleen uitblinkt als werkvoorbereider maar ook de verantwoordelijkheid van projectleider met verve draagt? Lees dan snel verder! Voor onze gewaardeerde opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider/Projectleider. Jij bent de drijvende kracht achter het volledige project, van A tot Z.

Met jouw ervaring in de bouw ben jij als projectleider dé aangewezen persoon om het contact met de eindgebruikers te onderhouden. Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat alles optimaal gereed is voor uitvoering. In deze rol ben jij de bewaker van de voortgang, en dankzij de efficiënte communicatielijnen kan er snel worden geschakeld.

Organiseren, plannen, coördineren en leidinggeven zijn competenties die jij feilloos inzet. Jij bent verantwoordelijk voor de tijdsplanning, inkoop, budgetbewaking en administratieve afhandeling. Naast jouw bouwkundig inzicht beschik je over basiskennis op het gebied van constructie en installaties. Veiligheid en gezondheid staan bij jou altijd voorop, en daarbij verlies jij de planning nooit uit het oog.

Ben jij stressbestendig en streef je altijd naar de hoogste kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!Functie:Werkvoorbereider bouw, Werkvoorbereider renovatie
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.punt@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 12. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Werkvoorbereider Eminent Groep 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures