Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Werkendam

Werken bij Mijzo

  • Locatie Goezate | Werkendam

Voor locatie Goezate zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die gaat wandelen met de bewoners.

Wat gaat u doen?

U gaat samen met vrijwilligers wandelen in de omgeving van Goezate, Werkendam. Bewoners vinden het heerlijk om naar buiten te gaan, maar kunnen dit vaak niet alleen. U bent de schakel die dit mogelijk maakt en hen een gezellig half uurtje/uurtje biedt.

Waar gaat u werken?

U bent van harte welkom op locatie Goezate , Werkendam.

Wie bent u?

U houdt van wandelen en maakt makkelijk contact. U gaat met 1 of meerdere bewoners wandelen, afhankelijk van de mobiliteit van de bewoner. We maken met u afspraken over de doelgroep waar u de meeste affiniteit mee heeft.

Wat bieden wij u?

  • Mijzo biedt u een gezellige werkplek waar u nieuwe sociale contacten kunt opdoen en ruimte krijgt voor eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling.
  • Mijzo gaat uit van uw kwaliteiten, wensen, hobby's en talenten.
  • Mijzo biedt u goede begeleiding bij het inwerken en de mogelijkheid tot het volgen van gratis workshops.
  • U bent collectief verzekerd en wordt jaarlijks meerdere keren in het zonnetje gezet.

Wie zijn wij?

Mijzo is er voor mensen met grote gezondheidsuitdagingen die op eigen wijze vorm willen geven aan hun leven. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen. Daar waar thuis ook is. We zijn nieuwsgierig naar het verhaal achter de cliënten. Want door ze écht te leren kennen, kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.
Vrijwilligers zijn niet meer weg te denken uit onze organisatie. Ruim 2000 vrijwilligers zetten zich op verschillende manieren in voor de cliënten. Mijzo is een open organisatie, waar u zichzelf kunt zijn en waar u gezien en gewaardeerd wordt. U ervaart de vrijheid om cliënten bij te staan in het maken van hun eigen keuzes en beslissingen. U bent belangrijk!

Bent u geïnteresseerd?

Spreekt bovenstaande vrijwilligersfunctie u aan of heeft u nog vragen? De vrijwilligerscoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor deze functie is een Verklaring Omrent Gedrag (VOG) vereist. Deze verklaring kunt u via Mijzo aanvragen. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Werken bij MijzoFunctie:vrijwilliger
Startdatum:17-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mijzo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Vrijwilliger Mijzo 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures