Vacature Stage Development

Stage Development in Wijk en Aalburg

Contact opnemen?


Anjeliersstraat 39
4261 CJ Wijk en Aalburg

Stage development

Wijk en Aalburg

Developer

32-40 uur


Wie zijn wij?


Bij WOOMS geloven we in begrijpelijke taal en oplossingen die aansluiten op technische doelen en doelgroepen. Of het nu gaat om het opstarten van digitale groei met een eenvoudige website als visitekaartje of het streven naar marktleiderschap met een uitgebreide maatwerkoplossing, wij werken samen aan de weg naar succes.
Samen groeien in de digitale wereld is ons motto. Onze maatwerk designs worden zorgvuldig afgestemd op de identiteit van klanten, waardoor ze naadloos passen bij hun visie en doelstellingen. Bij WOOMS ligt de focus op digitale aanwezigheid te optimaliseren en samen te bouwen aan een succesvolle online toekomst.


Wat ga je doen?


Als developer stagiair krijg je de mogelijkheid om te werken aan diverse projecten, variërend van het bouwen en onderhouden van websites en e-commerce platformen tot het ontwikkelen van geavanceerde webapplicaties. Je zult betrokken zijn bij het hele ontwikkelingsproces, van het vertalen van ontwerpen naar functionele code tot het testen en implementeren van oplossingen. Je krijgt de kans om te werken met moderne technologieën en frameworks/templates, en je vaardigheden verder te ontwikkelen onder begeleiding van ervaren ontwikkelaars.

Wat wij van jou verwachten


We verwachten van jou als stagiair bij Wooms een proactieve houding en een passie voor leren en groeien in het vakgebied. Je moet bereid zijn om samen te werken in een team en openstaan voor feedback om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Creativiteit, probleemoplossend vermogen en oog voor detail zijn essentiële eigenschappen die we zoeken in zowel developers als designers. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt communiceren en je ideeën kunt presenteren, zowel aan collega's als aan klanten. Met een positieve instelling en de bereidheid om uitdagingen aan te gaan, kun je bij Wooms een waardevolle bijdrage leveren aan onze projecten en jezelf verder ontwikkelen in het vakgebied van webontwikkeling en design. Maar laat je vooral niet afschrikken!

Wij bieden


Bij Wooms heerst er een super gezellige en informele werksfeer waarin teamwork en plezier hand in hand gaan.

Naast het harde werken vinden we het ook belangrijk om te genieten van ontspannen momenten samen. Of het nu gaat om een gezellige lunchpauze, een potje ©beerpong-golf of gewoon even lullen tijdens een kopje heerlijke koffie, er is altijd ruimte voor gezelligheid en ontspanning.

Bij Wooms bieden we ook flexibiliteit in werktijden en -omgeving, zodat je je werk kunt afstemmen op je persoonlijke behoeften en situatie. Of je nu graag op kantoor werkt of liever vanuit huis, we staan er helemaal voor open.

Interesse?

Waar wacht je op?


Jouw digitaal partner

Liever direct contact opnemen? Mag ook.

Laat je contactgegevens achter en Youri neemt contact met je op voor een kennismaking!

Youri Slijkoord

+085 060 7007

Jouw digitaal partner.

Al 10 jaar maken wij websites, webshops en campagnes die werken.


Wooms

Anjeliersstraat 39
4261 CJ Wijk en AalburgFunctie:stage development
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wooms via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Stage Development Wooms 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures