Vacature Program Support Officer

Program Support Officer in Raamsdonksveer

Design organisation

Project Management Office

Raamsdonksveer (NL)

40 uur

Over PAL-V

Bij PAL-V streven we niet alleen naar het verwezenlijken van de eerste vliegende auto - we zetten ons actief in om deze ambitie waar te maken. Gevestigd in Raamsdonksveer, grenzend aan de snelweg, vormt onze locatie het epicentrum waar onze design- en productie organisatie naadloos samenwerken. Als een internationale organisatie omvatten we momenteel een team van circa 200 toegewijde professionals. Als jouw visie en vastberadenheid parallel lopen aan de onze, nodigen wij je uit om deel te nemen aan deze baanbrekende onderneming en gezamenlijk een mijlpaal in de geschiedenis te schrijven.

De functie

De () als de schakel tussen het Project Management Office (PMO) en de functionele teams. De zorgt voor goede communicatie tussen het PMO en de functionele teams en zorgt proactief voor opvolging van mijlpalen, deadlines en overeenkomsten. Het rapporteren van de status aan verschillende lagen van het bedrijf, het plannen van onderhoud en administratie is een essentieel onderdeel van deze functie. De ondersteunt de Program Manager.

Jouw toekomstige baan

Taken en verantwoordelijkheden

 • Zorgen voor goede en gezonde communicatie tussen het PMO en de functionele teams met betrekking tot de projectstatus en uitvoeringskwesties.
 • Bieden van project- en operationele ondersteuning, inclusief monitoring en rapportage over projectplannen, mijlpalen en resultaten, om ervoor te zorgen dat de tijd, kosten en kwaliteitsindicatoren in lijn zijn met goedgekeurde projectplannen.
 • Ondersteunen van de projectteams bij het voltooien van taken en de uitvoering van projectplannen om overeengekomen resultaten te bereiken.
 • Bieden van verschillende secretariële en administratieve diensten, inclusief het coördineren van commissievergaderingen en het opstellen van documenten, ter ondersteuning van de levering van projectmanagement.
 • Assisteren bij het rapporteren van de status op alle niveau's van het bedrijf.

Jouw profiel

 • Ideaal startpunt voor een carrière in projectmanagement met je bacheloropleiding en minstens één jaar relevante werkervaring.
 • Gebruik je sterke communicatie- en organisatorische vaardigheden om effectief samen te werken met teamleden en belanghebbenden.
 • Zorg ervoor dat projectdoelen worden bereikt door effectieve samenwerking en betrokkenheid van belanghebbenden.
 • Waardevol vanwege je vaardigheden als logisch denker en probleemoplosser.

PAL-V biedt jou

Bij PAL-V geloven we dat gelukkige en gemotiveerde medewerkers de sleutel tot succes zijn. Daarom hebben we arbeidsvoorwaarden en extraatjes ontworpen die verder gaan dan het gewone, om de beste werkomgeving voor onze medewerkers te creëren.

Ons aanbod voor jou

Omdat het erbij hoort

We hechten waarde aan inzet en toewijding. Ontvang aantrekkelijke beloningen en compensaties volgens ons op maat gemaakte functie- en salarishuis; De is ingeschaald binnen ons functie- en salarishuis, met een bereik van € 4.184 tot maximaal € 5.683 bruto per maand. Geniet van een vergoeding voor woon-werkverkeer van €0,23 per kilometer, tot een maximale enkele reisafstand van 75 km en ontvang €2,34 voor een thuiswerkdag; Profiteer van een vakantiebonus van 8% en ontvang 27 vakantiedagen, met de optie om 10 extra dagen bij te kopen voor de momenten dat je tijd voor jezelf nodig hebt; Jouw welzijn staat centraal, daarom bieden we een solide 50/50 pensioenregeling; Als groeiende organisatie bieden we talloze mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Of je aan het begin van je carrière staat of jarenlange ervaring hebt, bij ons krijg je de kans om je vaardigheden te verbeteren, nieuwe gebieden te verkennen en jezelf te ontwikkelen tot de professional die je wilt zijn; We bieden niet alleen verticale groeimogelijkheden binnen jouw vakgebied, maar ook horizontale groei naar andere afdelingen en functies. Zo kun je je horizon verbreden, nieuwe vaardigheden ontwikkelen en een veelzijdige carrière opbouwen die aansluit bij jouw interesses en passies.

Functie:program support officer
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5683 – 5683
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PAL-V via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Program Support Officer PAL-V 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures