Vacature Ondernemer

Ondernemer in Gorinchem

Logo VMH Horeca

    • Horeca advies

Horecaruimte zoekt ondernemer! Strijp S Eindhoven

Gegevens van dit object

Status: Nieuw

Prijs huur: Op aanvraag

Perceeloppervlakte: 800 m2

Bedrijfsoppervlakte: 700 m2

Verkoopoppervlakte: 600 m2

Bedrijfswoning: Nee

Speelautomaten: nee

Brouwerijverplichting: Nee

Terras: Met terras

Leveranciers: Nee

Object informatie

Je leest het goed! Fantastische horecaruimte zoekt ondernemer. En niet zomaar een ondernemer, maar een echte Brabander/Eindhovenaar met affiniteit naar de stad en toch zeker naar Strijp S.
Voor een splinternieuwe, unieke locatie op Strijp S, zoeken wij die ene ondernemer. De verbinder, Bourgondiër, gastheer en bovenal doorzetter. De locatie is vrij in te delen tussen de circa 200 m² en 700 m². Uitbreiding door de jaren heen van het aantal vierkante meters behoord zeker tot de mogelijkheden.
Waarom is deze kans zo uniek? Je krijgt de beschikking over een ruimte binnen, zoals hierboven vermeld. De beschikking over een heel ruim terras op de begane grond en ook een terras op de eerste verdieping, met uitzicht over het Ketelplein.
De horeca locatie is al voorzien van een ruime toiletgroep. Stroomvoorziening is aangelegd. De rest is vrij in te delen in overleg met de verhuurder.
De doelgroep is ontzettend breed. De locatie beschikt over heel veel vierkante meters kantoorruimte, welke bijna volledig is verhuurd. Tevens ook over een aantal appartementen. Dus tijdens kantooruren en direct hierna heb je een grote doelgroep die je kunt bedienen. Natuurlijk zijn daar ook de bewoners van Strijp S en de toeristen en dagjesmensen.
Daarbij staat Strijp S natuurlijk bekend om zijn rijke agenda aan evenementen, waar ook een deel van je doelgroep uit gaat komen. Jij als horecaondernemer bent de verbinder. Wij zoeken de persoon die een vernieuwend concept neer kan zetten en deze doelgroepen met elkaar verbind in jouw zaak!
Wij zijn op zoek naar een goed concept en plan! Vanuit dit startpunt kunnen we veel voor elkaar betekenen als verhuurder en huurder.
Wil je meer informatie? Neem direct contact met ons op.

Interesse?
Neem direct rechtstreeks contact op!

abema

Meer informatie over Horecaruimte zoekt ondernemer! Strijp S Eindhoven?Functie:ondernemer
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met V.M.H. via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Ondernemer V.M.H. 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures