Vacature Office Manager

Office Manager in Gorinchem

Open sollicitatie Naar: MSQ.nl

BetonRestore

 1. Office Manager 24-32 uur

Wil je een cruciale rol spelen binnen een bevlogen dynamisch bedrijf? Ben je proactief, trek je graag werkzaamheden naar je toe en kun je multitasken? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Voor ons kantoor in Gorinchem zijn wij op zoek naar een:

Office Manager
24 tot 32 uur per week


In de functie van Office Manager ben jij HET visitekaartje van BetonRestore en de spil binnen het team! Je zorgt dat onze bezoekers zich welkom voelen en verzorgt diverse complexe administratieve en ondersteunende taken voor de organisatie. Denk hierbij aan agendabeheer, administratief verwerken van offertes en opdrachten, het boeken van de uren en aanmaken van projecten, etc. Daarnaast ondersteun je de directie met diverse zaken. Je overziet het grote geheel en anticipeert en acteert hierop.


Wie ben jij?
Je bent een sociaal en mensgericht persoon. Je hebt een mbo+ werk- en denkniveau en je bent een echte administratieve duizendpoot. Daarnaast staat kwaliteit van je werk hoog in het vaandel.


 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Je bent verantwoordelijk en gestructureerd;
 • Je bent daadkrachtig en stressbestendig;
 • Je bent flexibel en een echte aanpakker;
 • Je hebt affiniteit met de bouwwereld.

Wat krijg jij van ons?

 • Een afwisselende baan waar je elkaar kan ontmoeten en waar geen dag hetzelfde is;
 • Een fijne werkomgeving en een hecht team
 • Een marktconform salaris dat past bij jouw werk- en denkniveau en ervaring;
 • 25 vakantiedagen en 5 ATV dagen op basis van een 40-urige werkweek;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Leuke bedrijfsuitjes.

Wie zijn wij?
BetonRestore is in 1992 opgestart onder de vlag van Consolidated Nederland en is onderdeel van familiebedrijf MSQ. Sinds 1993 werken we als zelfstandige organisatie onder de naam BetonRestore B.V. In de afgelopen jaren hebben we, naast verbreding van onze vak specialiteiten ook het dienstenpakket uitgebreid met advies, engineering en onderhoud. Hierdoor kunnen we het hele proces uit handen nemen, van inventarisatie via onderzoek, advies, ontwerp en uitvoering tot onderhoud. Hoewel de naam BetonRestore niet direct geassocieerd wordt met waterdichting zijn we al 30 jaar actief in beton-, vloer-, en daktechniek.


Ben jij de Office Manager die wij zoeken?
Solliciteer snel en simpel! Bel, app, mail of kom gewoon langs voor een kop koffie om even de sfeer te proeven bij BetonRestore!Functie:office manager
Startdatum:23-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MSQ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Office Manager MSQ 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures