Vacature Medewerker Drukkerij

Medewerker Drukkerij in Goudriaan

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een drukkerij dat al ruim 50 jaar ervaring heeft op het gebied van drukwerk. Binnen deze drukkerij kijk jij je ogen uit naar het moderne machinepark. Elke dag passeren prachtige posters, tijdschriften en ander drukwerk je in deze drukkerij. Er werken zo’n 220 medewerkers verspreid over verschillende functies.De werklocatie is in Goudriaan en is daarom lastig te bereiken met het OV, eigen vervoer is dus belangrijk. Wel kan je heel goed parkeren op het terrein van het bedrijf.

Functieomschrijving

Kenmerk jij jezelf als energiek, nauwkeurig en leergierig? En ben je op zoek naar een leuke én afwisselende baan in een drukkerij waarbij je verschillende moderne snijmachines zal bedienen? Dan is deze vacature iets voor jou! Samen met een enthousiast team van ongeveer 15 collega's ben je verantwoordelijk voor het machinaal nabewerken van allerlei soorten drukwerk. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals snijden, vouwen, lamineren en meer.

In deze drukkerij zoeken ze een Medewerker Nabewerking die verschillende moderne snijmachines zal bedienen. Samen met een enthousiast team van ongeveer 15 collega's ben je verantwoordelijk voor de machinale nabewerking van allerlei soorten drukwerk. Denk hierbij aan werkzaamheden zoals snijden, vouwen, lamineren en meer. 

Dit is een fulltime functie van 36 uur per week, waarbij je altijd in een 2-ploegendienst werkt. De werktijden variëren tussen 06:00-14:00 uur en 14:00-22:00 uur. Als je bereid bent om tegen een mooie toeslag af en toe in het weekend te komen helpen, is dat een pluspunt maar zeker geen vereiste.

Functie-eisen

Er zijn geen strikte opleidingsvereisten voor deze functie. Onze opdrachtgever is op zoek naar gemotiveerde, stressbestendige teamspelers met interesse in het werken met moderne machines;

  • goede beheersing hebt van de Nederlandse taal. 
  • Als je ook bereid bent om een vak te leren en eventueel een opleiding te volgen, is dat fantastisch! 

Bij voorkeur ben je woonachtig in de buurt van Dordrecht, Gouda, Capelle aan den IJssel, Nieuwegein, Barendrecht of Gorinchem en op korte termijn beschikbaar? Dan zien we graag je reactie tegemoet!

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris tussen de €13,50 en €14,00 bruto per uur exclusief de vaste ploegentoeslag;
  • Een ploegentoeslag van 116,98% per uur;
  • Reiskostenvergoeding van €0.21 per kilometer, tot maximaal 60 kilometer retour;
  • Bij goed functioneren, uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Opbouw van pensioen en vakantiegeld;
  • Gezellige teamuitjes om de teamgeest hoog te houden.


Functie:medewerker drukkerij
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2426 – 2426
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via n.verhoeven@werk.olympia.nl of Natalie Verhoeven. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Medewerker Drukkerij Olympia 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures