Vacature Medewerker Customer Service

Medewerker Customer Service in Gorinchem

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een grote internationale winkelketen, hun winkels zitten door heel Europa heen en zij verzorgen, met een unieke formule, betaalbare kwaliteitsproducten. Zij zorgen ervoor dat de producten zo eerlijk en verantwoord mogelijk gemaakt worden. Zo gebruiken zij steeds meer milieuvriendelijke materialen en proberen de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Daarnaast zorgen zij goed voor de medewerkers, geven graag de juiste begeleiding en bieden volop kansen om te groeien en verder te ontwikkelen. Het hoofdkantoor zit in Gorinchem en is een prachtig modern pand wat van alle gemakken is voorzien. Er zijn mooie open ruimtes, een goede kantine en als je wat afleiding nodig hebt, staat de pingpong tafel buiten voor je klaar. Het kantoor is makkelijk te bereiken van af Dordrecht, Nieuwegein en Breda.

Functieomschrijving

Jij zal het contactpunt zijn voor de filialen en de klanten van onze opdrachtgever!  Alle consumenten die een vraag hebben komen uit bij de klantenservice. Dit kunnen vragen zijn voor het maken van een afspraak, het wijzigen van contact gegevens maar ook of de bestelde producten klaarliggen en klachtenafhandeling. Hierin krijg jij veel vrijheid om de cases zelfstandig op te volgen en afhandelen. Zo krijg je, binnen de vastgestelde kaders, zelf de kans om de cases correct af te handelen door bijvoorbeeld een cadeaubon te geven bij een klacht.Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn:

- Klantafspraken inplannen en wijzigen voor vestigingen in heel Nederland en België;

- Klantdossiers actueel houden;

- Aanspreekpunt zijn voor collega’s uit de winkel;

- Klachten afhandelen en de bijbehorende informatie doorzetten naar de juiste afdelingen binnen de organisatie;

- Vragen beantwoorden over bestellingen, acties en de webshop;

- Klanten helpen die er op de website niet uitkomen.

Functie-eisen

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel, jij bent degene die de klant met een glimlach te woord staat en het gesprek pas afrond wanneer de klant tevreden is, verder vragen wij:

- Dat je fulltime beschikbaar bent;

- 1 keer in de 6 weken ben je op zaterdag beschikbaar, hiervoor is het rooster 3 weken van te voren bekend;

- Is ervaring of affiniteit met het werken met computers een grote pre.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een gezonde organisatie in een mooi pand, bieden wij een plezierige werkomgeving met veel leuke collega's waar de communicatielijnen kort zijn en er een prettig informele bedrijfscultuur hangt. Daarnaast bieden wij:

- Een baan voor 40 uur in de week;

- Een bruto start salaris van €13,67 per uur; 

- Flexibele werktijden tussen 08:30 en 18:00; 

- Reiskostenvergoeding volgens de staffel van onze opdrachtgever;

- Mogelijkheid om een paar dagen per week thuis te werken;

- Personeelskorting op de producten van onze opdrachtgever en andere vele secundaire voordelen zoals korting op je sport abonnement of een nieuwe fiets!Functie:customer contact medewerker
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:13 – 13
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via bartschobben@mail.werktalent.nl of 31641277513. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Medewerker Customer Service WerkTalent 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures