Vacature Medewerker Back Office

Medewerker Back Office in Waspik

Medewerker Back office

Subtile

In deze boeiende parttime functie werk je zij aan zij met onze Sales Managers en klanten om onze verkoopdoelstellingen te realiseren. Als het eerste aanspreekpunt voor onze gewaardeerde klanten, sta je garant voor een vlekkeloze ervaring en ontzorg je hen volledig.

Je biedt uitgebreide ondersteuning aan de Sales manager, voornamelijk voor Duitstalige landen en deels voor het VK, waarbij je verkoopcontracten nauwkeurig invoert in Exact.

Vacature

Medewerker Back office

Wat ga je doen?

Om te schitteren in deze rol, beschik je over een afgeronde MBO-opleiding en bij voorkeur relevante commerciële ervaring.

Vloeiende beheersing van de Engelse taal is een must, en kennis van het Duits is een grote plus.

Naast je commerciële scherpzinnigheid blink je uit in communicatie en klantenservice. Stressbestendigheid en probleemoplossend vermogen zijn jouw tweede natuur.

Als toegewijde doorzetter gedij je zowel zelfstandig als in teamverband, waarbij je energie haalt uit de samenwerking met collega's.

INTERESSE?

Solliciteer dan nu!

Word lid van ons team en maak deel uit van iets geweldigs! Laten we samen het verschil maken!Functie:backoffice medewerker
Startdatum:20-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maasoever Cold Store via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Medewerker Back Office Maasoever Cold Store 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures