Vacature Machinist

Machinist in Herwijnen

WIJ ZOEKEN EEN MACHINIST

MET GEVOEL VOOR AVONTUUR.

Het gaat hier om een voltijd functie, waarbij ook wisseldiensten mogelijk zijn. Je verzorgt het laden van de installatie en het wegrijden van de uitkomende producten. Alle ingaande en uitkomende producten houd je nauwkeurig bij d.m.v. een weegsysteem en formulieren.

Wanneer er storingen zijn aan de installatie of er is klein onderhoud, dan los je dat snel met je collega's op. Uiteraard blijft de laadschop bij jou altijd in een goede conditie en eventueel kleine mankementen regel je zelf.

Je hebt beslist geen 9 tot 5 mentaliteit en je vindt het een uitdaging geregeld in het buitenland te verblijven. Werken in een klein maar zeer gemotiveerd team spreekt je aan, ook als er in ploegen wordt gewerkt weet je wat je te doen staat.

Een van onze mobiele installaties staat momenteel in Amsterdam. Daarvoor zoeken wij een machinist laadschop.

Eventuele andere installaties in Europa of daarbuiten zijn voor jou ook geen probleem.

* Je hebt een rijbewijs B

* Een diploma machinist is een pré, maar we zoeken vooral een goed gemotiveerde

teamplayer die er helemaal voor wil gaan

* Je bent in het bezit van VCA (of bereid dit te halen)

Ben je zzp'er en spreekt deze functie je aan, aarzel dan niet te reageren. Wellicht kunnen we jouw schema prima in het onze passen.

Een machinist met gevoel voor avontuur en veel eigen initiatief, daar staat natuurlijk wat tegenover. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en aantrekkelijke vergoedingen.

Als dit je wat lijkt, laat dan snel van je horen. En anders weet je misschien wel iemand die belangstelling heeft voor deze uitdagende functie.

Bel of mail : ,Functie:machinist
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zandwijk RTS via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Machinist Zandwijk RTS 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures