Vacature Koel-(service) monteur

Koel-(service) monteur in Hardinxveld-Giessendam

De werkzaamheden omvatten onder andere het installeren en in bedrijf stellen van splitunits, het oplossen van storingen aan koelinstallaties, waaronder die aan boord van schepen, en het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan airconditioninginstallaties. Daarnaast zijn er taken zoals het inspecteren en testen van systemen om ervoor te zorgen dat ze optimaal functioneren, het uitvoeren van reparaties en vervangingen van defecte onderdelen, en het assisteren bij het ontwerpen en verbeteren van koel- en airconditioningsystemen. Deze diverse verantwoordelijkheden zorgen ervoor dat alle installaties efficiënt en betrouwbaar werken, wat essentieel is voor het comfort en de veiligheid van de gebruikers.Functie:Koel-(service) monteur
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.mulders@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 17. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Koel-(service) monteur Eminent Groep 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures