Vacature KCC Medewerker

KCC Medewerker in Sliedrecht

Als Medewerker KCC ben je de verbindende schakel. Je gaat werken voor een aannemer die onderhoudswerkzaamheden uitvoert voor diverse woningcorporaties. Je wordt toegewezen aan een account en bent verantwoordelijk voor de belangen van de bewoners. Wanneer zij problemen melden, zoals lekkages, schimmel, klemmende deuren of kapotte afvoeren, ben jij degene die hun meldingen aanneemt en de oplossing coördineert door de juiste vakmensen in te schakelen.

In deze rol ben je een cruciaal aanspreekpunt. Bewoners komen bij jou met hun problemen en verwachten effectieve hulp. Het is daarom belangrijk dat je goed kunt luisteren en empathisch bent. Het is essentieel dat bewoners zich gehoord en begrepen voelen. Je stelt gerichte vragen om de oorzaak van het probleem te achterhalen en bepaalt welke vakman nodig is voor de klus. Je beheert het volledige proces van begin tot eind, van het eerste telefoontje tot de uiteindelijke oplossing en de administratieve afhandeling, inclusief facturatie.

Deze functie draait voornamelijk om telefonische communicatie. Je moet het leuk vinden om veel te bellen en je bent niet bang om de telefoon op te nemen of om gesprekken aan te gaan. Voor advies of vragen kun je altijd terecht bij je collega's. Hoe meer gesprekken je voert, hoe sneller je vertrouwd raakt met de functie.Functie:Timmerman Allround, Allround vakman
Startdatum:22-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via n.ambtman@eminentgroep.nl of 06 - 81 92 45 96. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. KCC Medewerker Eminent Groep 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures