Vacature Docent Informatica

Docent Informatica in Sleeuwijk

Altena College Sleeuwijk

Combineer jij pedagogiek met techniek?
De digitale wereld biedt oneindig veel kansen en kent de nodige valkuilen. Daarop bereiden wij onze leerlingen zo goed mogelijk voor. Dat doen we met het vak IT Skills in de brugklas, met informatica voor alle tweedejaars leerlingen en met meer technische vakken in de bovenbouw. Leerlingen van havo en atheneum kunnen bovendien eindexamen in informatica doen.

Waar we in de bovenbouw de diepte ingaan met onder meer programmeren, Game Design en robotica, ligt de nadruk in de onderbouw meer op algemene kennis en soft skills. Voor de onderbouw zoeken we dan ook een collega die interesse in informatica combineert met affiniteit voor pedagogiek. Heb je op een van beide terreinen nog wat minder ervaring, dan bieden we je graag scholing aan. Je gaat een team vormen met onze informaticadocent voor de bovenbouw. Samen geef je invulling aan de ontwikkeling van onze informaticavakken.

Jouw nieuwe werkplek
Het Altena College is een christelijke school voor mavo, havo en atheneum. Wij hebben ongeveer 1200 leerlingen en zo'n 140 medewerkers. We werken goed en respectvol met elkaar samen vanuit onze christelijke waarden en normen en hebben een grote betrokkenheid bij de school, elkaar en onze leerlingen. Tegelijkertijd staan we midden in de samenleving en zorgen we ervoor dat we onszelf voortdurend blijven verbeteren.
We maken optimaal gebruik van onze landelijke ligging door veel aandacht te besteden aan belangrijke maatschappelijke thema's zoals duurzaamheid, gezondheid en beweging.
We kunnen rekenen op een stabiele instroom en leerlingen die steevast tevreden onze school verlaten. Niet voor niets werken vele oud-leerlingen inmiddels bij ons als docent. Met veel trots vieren we dit jaar samen ons 100-jarig jubileum.


Kom kennismaken!
Wil je niet meteen solliciteren, maar heb je aanvullende vragen? Dan ben je voor 19 april altijd welkom voor een oriënterend gesprek. Ook dan staat er een lekker bakje koffie of thee voor je klaar! Je kunt ook telefonisch contact opnemen met () door te bellen naar .


Wat vragen we van jou?

 • Je ziet onderwijs niet alleen als het aanleren van vaardigheden, maar vooral ook als het vormen van leerlingen.
 • Je wilt en kunt bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze informaticavakken.
 • Je hebt ofwel een achtergrond als docent in een ander vakgebied en hebt affiniteit met en enige kennis van informatica, of je werkt nu in de informatica en hebt affiniteit met pedagogiek.
 • Je bent bereid jezelf waar nodig bij te scholen.
 • Je werkt graag samen binnen je vakgroep maar neemt ook zelfstandig initiatief om jouw vak een goede, eigentijdse en waar nodig creatieve invulling te geven.
 • Je ziet leerlingen écht en bent bereid voor hen een stapje extra te zetten.

Wat bieden we jou?

 • Een jaaraanstelling of vast contract m.i.v. 01-08-2024 en een salaris dat past bij jouw werkervaring.
 • Een mix van lessen in onder- en bovenbouw binnen de diverse afdelingen van de school.
 • Een persoonlijk scholingsbudget van €600.
 • Een welkomsttraject met begeleiding door een con en ondersteuning door een directe collega.
 • Een fijne plek in een platte organisatie zonder taakbeleid in klokuren met veel gezelligheid en oprechte belangstelling voor elkaar.

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae heel graag. Je kunt deze tot en met woensdag 1 mei toesturen via Meesterbaan of je kunt deze mailen naar: t.a.v. .Functie:docent informatica
Startdatum:18-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Altena College via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Docent Informatica Altena College 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures