Vacature Cloud Administrator

Cloud Administrator in Gorinchem

Gorinchem & Rotterdam €3400 - €4800


Als Cloud Administrator bij Proxsys speel jij een centrale rol in het beheer van de systemen van onze gewaardeerde klanten. Hier krijg je de kans om je kennis uit te breiden en je loopbaan te laten bloeien in ons groeiende bedrijf.

Gorinchem & Rotterdam

€3400 - €4800


Als Cloud Administrator bij Proxsys speel jij een centrale rol in het beheer van de systemen van onze gewaardeerde klanten. Hier krijg je de kans om je kennis uit te breiden en je loopbaan te laten bloeien in ons groeiende bedrijf.

Dit vind jij leuk om te doen:

Als Cloud Administrator ben jij de sleutelfiguur met een scherp oog voor detail en een passie voor beheer. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van onze operationele systemen, waaronder Office365, Scappman, Simeon Cloud en VMware. Je houdt alles nauwlettend in de gaten, onderzoekt en verhelpt eventuele problemen en zorgt ervoor dat onze systemen altijd veilig en up-to-date zijn. Je bent als een bewaker die ervoor zorgt dat ons digitale 'huis' te allen tijde goed beveiligd is. Daarnaast beheer je Office 365 en ben je verantwoordelijk het uitrollen van applicaties en het verzorgen van updates.


Doorgroeimogelijkheden

Bij Proxsys geloven we in jouw groei en ontwikkeling. Daarom bieden we talloze mogelijkheden voor verdere specialisatie, bijvoorbeeld in Office365 en/of Azure. Ook behoort doorgroeien naar de rol van Cloud Specialist tot de mogelijkheden, waarin je betrokken wordt bij het troubleshooten en het ontwerpen van nieuwe productupgrades.

Ons aanbod voor jou:

Proxsys flavicon

Competitief salaris

Jouw harde werk en toewijding worden beloond met een salaris in de range van: €3400 en €4800 , afgestemd op je ervaring en kunde.

Proxsys flavicon

Een pad om te groeien

Blijf vooroplopen in je vakgebied met toegang tot de nieuwste cursussen en certificeringen. Daarnaast uitgebreide trainingen voor persoonlijke groei, allemaal gefinancierd door ons.

Proxsys flavicon

Flexibele werktijden

Wij waarderen work-life balance. Daarom kun je bij ons je werkuren flexibel indelen en is er de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Proxsys flavicon

Moderne werkplek

Geniet van een ergonomische en inspirerende werkomgeving uitgerust met de beste tools en technologieën.

Proxsys flavicon

Extra vergoedingen

Geniet van thuiswerk-, telefoon- en uitrustingsvergoedingen, inclusief een CoolBlue budget van €900 om je thuiswerkplek perfect in te richten.

Proxsys flavicon

Teamactiviteiten

Versterk de band met je collega's tijdens activiteiten zoals paintball, skiën, karten, slip cursus of een dag in de Efteling.

Dit breng jij mee:

Jij bent bekend met verschillende basis processen zoals incident, change en problem management, zodat je onze klanten vanuit beheer kunt ondersteunen. Daarnaast zoeken wij iemand met:

  • Afgeronde mbo 4 opleiding met hbo werk en denkniveau.
  • Minimaal 4 jaar werkervaring als systeem beheerder.
  • Microsoft 365 Fundamentals certificering.
  • Microsoft Modern Desktop Admininstrator (of gelijkwaardig).

Deze wensen tonen de richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Mocht jij jezelf niet in alle eisen herkennen, maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

To ensure effective communication with our clients and team, it's essential that you speak Dutch at a B2 level according to NT2 standards and are currently residing in the Netherlands.

Proxsys flavicon

Over Proxsys

Wij maken moderne ICT simpel inzetbaar. Het gaat erom dat iedereen altijd en overal, ongestoord en veilig kan werken. Wij ontzorgen klanten volledig in hun kantoorautomatisering: met één enterprise netwerk waarop we alle klanten aansluiten.

Wij zien ICT net zoals water dat uit de kraan komt: het zou altijd en voor iedereen beschikbaar, van hoge kwaliteit en veilig moeten zijn. Daarom bieden wij één compleet systeem. Onze klanten kiezen voor alles-of-niets. Wij richten zelf álle techniek in en zorgen dat álles werkt.

Pas jij in ons team?

Maak alvast kennis met jouw toekomstige collega's. Hoe kunnen wij jou een sfeerimpressie geven van de afdeling? We hebben gewoon een video gemaakt waarin jouw toekomstige collega's hun ervaring delen met het werken bij Proxsys!

Niks voor jou, maar wel voor iemand die je kent?


Word jij onze nieuwe Cloud Administrator?

Onze sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


Yes! Je hebt gesolliciteerd!


Contact

Een kort belletje


2e Gesprek

Verdieping met assessment


Aanbod!

Word jij onze nieuwe Cloud Administrator ICT?

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:


Contact: We doen een kort belletje.
1e Gesprek: Elkaar beter leren kennen.
2e Gesprek: Verdiepend gesprek met een assessment.

Ben jij ook enthousiast over deze kans en wil je met Proxsys meegroeien? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Aarzel niet om contact op te nemen met onze recruiter .Functie:cloud administrator
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3400 – 4800
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met AFS Energy via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Cloud Administrator AFS Energy 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures