Vacature Chauffeur of Verhuizer

Chauffeur of Verhuizer in Schelluinen

Collega's gezocht m/v als chauffeur of verhuizer

Home / Nieuws / Collega's gezocht m/v als chauffeur of verhuizer

Collega's gezocht m/v als chauffeur of verhuizer

Iedere verhuizer zal je vertellen dat de afwisseling een van de leukste onderdelen is van hun baan. Iedere dag een ander huis, andere mensen en toch gaat alles volgens een werkbare planning. Maar de klus moet natuurlijk wel af. En dat voelt ook goed aan het eind van de dag. Met je collega's vorm je een team. Je lacht met elkaar, sjouwt met elkaar, rijdt van deur tot deur met elkaar. Kortom: je bent er ook voor elkaar. Je voelt je direct thuis!

Een baan als inboedel- of projectverhuizer of voorman is een goede en stabiele basis en biedt ook nog eens genoeg toekomstmogelijkheden. Je wordt ingewerkt en al snel ga je met je collega's aan de slag. Je ontvangt iedere maand een prima salaris en ook je vakantiedagen zien er zonnig uit: de cao is prima voor jou geregeld.

Een beetje afhankelijk van je leeftijd, achtergrond en opleiding, kun je een salaris vanaf zomaar zo'n 1.800 euro gaan verdienen.
En doorgroeien kan altijd.

Verhuizen is mensenwerk. Het is belangrijk is om de waarde van spullen goed in te schatten en daarmee om te gaan. Bedenk goed: die stoel van 1 euro, kan van zeer emotionele waarde zijn omdat deze van oma is geweest! Daarom kun je goed met mensen omgaan en ben je lichamelijk fit. Maar ook communicatief vaardig en natuurlijk fysiek fit. En óók een beetje handig: want je houdt je dagelijks bezig met techniek zoals de TV en stereo aansluiten, de piano waterpas zetten en op de juiste wijze meubilair en spullen (de)monteren.

Hoe kan ik solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie. Maak dan gebruik van het onderstaande formulier of stuur een e-mail met je CV naar .Functie:chauffeur verhuizer
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Optima Advies & Support via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Chauffeur of Verhuizer Optima Advies & Support 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures