Vacature Chauffeur CE

Chauffeur CE in Hardinxveld-Giessendam

Als chauffeur CE ben jij de belangrijkste schakel voor Bakkerij de Paauw in Hardinxveld-Giessendam. Binnen deze fulltime functie zorg jij er voor dat de dagverse brood- en banketproducten naar de supermarkten gedistribueerd worden. Voor deze functie ontvang je een mooi salaris en is het mogelijk om bij de bakkerij in dienst te treden.

Wij bieden
  • Een uurloon tussen de €13,27 en €15,36 bruto afhankelijk van jouw ervaring;
  • Een fulltime werkweek van maandag tot en met vrijdag met werktijden tussen 04:00-14:00 uur en sporadisch op zaterdag (in overleg);
  • 25 vakantiedagen per jaar;
  • De mogelijkheid om in dienst te treden bij Bakkerij de Paauw.

Binnen de functie van chauffeur CE maak je deel uit van een enthousiast en gedreven team. Als chauffeur rijbewijs CE binnen deze opdrachtgever ben jij het visitekaartje van de organisatie voor al hun leveranciers. Je bent dagelijks verantwoordelijk voor de levering van dagvers brood bij de supermarkten en je neemt het retourgoed van de supermarkt weer in ontvangst. Door de dagelijkse rittenlijst die je ontvangt, weet je precies waar je de verse broodproducten mag gaan leveren. Daarnaast zorg je voor een juiste en tijdige levering en de bijbehorende administratie. 

Je werkplek

Bakkerij de Paauw is een innovatieve industriële bakkerij. Ze produceren 24/7, zo zorgen zij ervoor dat er dagelijks vers brood bij de supermarkten ligt. De Paauw bestaat ruim 45 jaar en investeert veel in mensen, middelen en producten. Ga je aan het werk bij deze grote speler in Nederland, dan kom je te werken met de meest moderne machines waar de meest toonaangevende bakkers van ons land werkzaam zijn.

Functie-eisen
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs CE, inclusief Code 95;
  • Je bent in het bezit van een bestuurderskaart;
  • Je hebt ervaring als chauffeur binnen de voedingsmiddelenindustrie (is een pré);
  • Je hebt geen problemen met vroeg opstaan; de werkdag start om 04:00 uur;
van nes + plaisier

Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jouw past!

Solliciteren?

Mocht je willen solliciteren op deze vacature, kan dat door te klikken op de 'solliciteren' button. Voor vragen kan je contact opnemen met Jessica van Schijndel  via jvschijndel@vannesenplaisier.nl of via 0180 - 82 08 23. Meer weten over onze werkwijze of benieuwd naar andere vacatures binnen de productie en logistiek? Bezoek onze website www.vannesenplaisier.nl.Functie:Bakkers en banketbakkers
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2660
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met van nes + plaisier via info@vannesenplaisier.nl of 31682666629. Of bezoek hun website https://www.vannesenplaisier.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Chauffeur CE van nes + plaisier 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures