Vacature Binnendienst Medewerker

Binnendienst Medewerker in Groot-Ammers

Den Hartog b.v.


+31 (0) 184 661275
www.denhartogbv.com

Voor informatie: |

Den Hartog b.v. Logo

  • Marine

  • Industrie

Hoe jouw werkdag eruit ziet, dat bepaal je binnen het salesteam van Den Hartog grotendeels zelf. De ene keer ben je druk met klantvragen, de dag erop duik je in dat nieuwe, uitdagende project. Jij gaat ervoor om klanten positief te verrassen. Van de industrie tot automotive en van transport & logistiek tot de foodsector. Onze klanten vind je overal, en dat maakt dit werk nu juist zo leuk en veelzijdig. Net als de mix van commercie én technische inhoud.

Klinkt dit als iets voor jou? Kom dan ons team versterken. Wij zoeken per direct een medewerker Binnendienst.

DIT GA JE DOEN

 • Voor klanten en collega's ben jij hét aanspreekpunt voor advies, levertijden en prijzen van onze (bio)brandstoffen, duurzame laadoplossingen en Mobil-smeermiddelen.
 • Scherpe offerte of deskundig klantadvies? Jij draait er je hand niet voor om!
 • Natuurlijk in nauwe samenwerking met je collega's en de accountmanager.

OVER JOU

 • In bezit van een MBO4-diploma (bij voorkeur commercieel of technisch).
 • Klant- en servicegericht: jij weet klanten positief te verrassen.
 • Flexibel: jij beweegt mee met wat de werkdag jou brengt.
 • Beschikbaar voor minimaal 4 dagen per week.

WAT JE MAG VERWACHTEN

Als medewerker Binnendienst bij Den Hartog in Groot-Ammers word je onderdeel van een klein en enthousiast team. Iedereen binnen dit fijne familiebedrijf weet jou te vinden, niet alleen de klanten. Met de collega's van Expeditie en Planning maak je bijvoorbeeld afspraken over orders en levertijden. En met Marketing schakel je over klantmailings; jij helpt ze aan de juiste input. De spin in het web, dat ben jij. Het is een cliché, maar absoluut waar.

Bij deze afwisselende functie horen een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. En er zijn leuke extra's, zoals onze gezellige en actieve teamuitjes met alle collega's. Daar wíl je bij zijn! En last but not least ; met trainingen, opleidingen en coaching helpen we je verder groeien in ons bedrijf.

Ben jij klaar om een cruciale rol te vervullen in de vormgeving van de energietransitie? Heb je vragen? Bel en vraag naar , of kijk voor meer info over Den Hartog op deze website. We horen graag van je!Functie:medewerker binnendienst
Startdatum:14-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Den Hartog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Binnendienst Medewerker Den Hartog 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures