Vacature Begeleider

Begeleider in Nieuwendijk

Bianca - Rots & Water

Nieuwendijk

(Persoonlijk) begeleider complexe zorg

  • Woonvoorziening de Singel
  • 32
  • Primaire zorg

'Complex' in Complexe Zorg staat niet voor agressie. Het betekent dat iemand naast een verstandelijke beperking een extra rugzakje heeft. Dit kan bijvoorbeeld een traumatische ervaring zijn, pijn of bijkomende psychiatrische problematiek. Het gedrag is daardoor soms moeilijk te lezen en cliënten kunnen zich soms ook slechter uiten.

De vraag achter het gedrag zien dat is de uitdaging voor jou als begeleider. Leer verder kijken dan je neus lang is en leer een cliënt écht kennen. Ga met hen op zoek naar de reden achter het gedrag en je zult zien dat het werken met de complexe doelgroep jou als begeleider zoveel meer biedt. Zowel in de dankbaarheid van de cliënt, de groei die je hen kunt laten maken en niet te vergeten de groei die jij als persoon en professional hierdoor maakt.

Ga jij de uitdaging aan? Neem hier alvast een leuk kijkje op de Singel!

Met wie ga je werken?

De Singel in Nieuwendijk is een locatie in de woonwijk waar 23 (jong)volwassenen wonen met een complexe zorgvraag. De locatie bestaat uit drie teams (LVB, MVB en EVB) en een locatie dagbesteding die intensief samenwerken vanuit de visie op complexe zorg van Prisma. Er wordt gewerkt vanuit een behandelklimaat waardoor er regelmatig doorstroom van cliënten plaatsvindt. Het doel is uiteindelijk om te streven naar perspectief en te bekijken hoe de cliënt zichzelf kan zijn, zijn talenten kan benutten en zijn dromen kan verwezenlijken. Je laat je niet verblinden door problematisch gedrag van een cliënt, maar je gaat juist op zoek naar de vraag erachter.Voor de veiligheid van cliënten en collega's is het van belang om nauw samen te werken met je collega's. Wij vinden het belangrijk dat cliënten zich kunnen ontwikkelen maar ook jij als medewerker! Wil jij weten hoe het is, bekijk dan bijvoorbeeld: dit filmpje .

Dit ben jij

De doelgroep is heel divers, waardoor je werkzaamheden verschillen per dag. Het is belangrijk dat je de eigenheid van elk mens kan zien en daar je stijl van begeleiding op aanpast. Het doel is om cliënten ondersteuning te bieden en hun zelfredzaamheid te stimuleren en dat je daarbij de vraag achter de vraag kunt zien. Jij blijft als begeleider naast de cliënt staan ook tijdens de moeilijke momenten en samen komen jullie hier doorheen.

Jouw arbeidsvoorwaarden

• Uren in overleg.

• Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.

• Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg . Salaris afhankelijk van je functie en ervaring. Dit betekent dat jouw salaris tussen de €2.617,- en € 3.535,- ligt, afhankelijk van jouw ervaring voor de functie van begeleider 3. Voor persoonlijk begeleider ligt het salaris tussen de €2.766,- en € 3.861,-

• Naast vakantie-uren krijg je balansverlof uren die flexibel zijn in te zetten.

• Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33%.

• Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of voor een sportabonnement.

Relevante eisen

• Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 3 of 4 richting Zorg en Welzijn.

• Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met (), via of recruitment viaFunctie:begeleider
Startdatum:13-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2617 – 3535
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Prisma via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Begeleider Stichting Prisma 13-05-2024

Bekijk ook andere vacatures