Vacature Bandenmonteur

Bandenmonteur in Sliedrecht

Is deze baan jou op het lijf geschreven?

Bandenmonteur bij Peet Borst Bandentechniek in Sliedrecht

 • 15 mei 2024 14 mei 2024
 • Sliedrecht
 • 38 uur / week
 • In Overleg

Wat ga je doen als Bandenmonteur bij Peet Borst Bandentechniek?

Peet Borst Bandentechniek in Sliedrecht biedt jou als Bandenmonteur een bijzonder boeiende taak. Je krijgt namelijk de verantwoordelijkheid over het vakkundig wisselen van banden en wielen voor vrijwel alles dat zich op rollende voertuigen begeeft (personenauto's, bedrijfswagens, vrachtwagens, trailers, landbouwvoertuigen etc.). Deze taken zijn niet enkel beperkt tot de werkplaats in Sliedrecht; je kunt ook naar klanten op locatie gaan of ondersteuning bieden bij pech langs de weg.
Deze functie kent vele uitdagingen en verantwoordelijkheden waardoor het zeker interessant en afwisselend is om uit te voeren.

In 1978 startte Peet Borst een eigen bandenbedrijf in het centrum van Schoonhoven. Meer dan 35 jaar later is zijn onderneming uitgegroeid tot een toonaangevende bandenspecialist in Midden Nederland en heeft vestigingen in Schoonhoven, Nieuwegein en Sliedrecht en opslaglocaties in Schoonhoven. Het is nog steeds een echte familieonderneming en van de ca 30 medewerkers, zijn de meesten al meer dan 10 jaar actief in het bedrijf!
De klanten kunnen hier terecht voor banden en wielen voor motoren, scooters, personenauto's, campers en caravans, bestel- en vrachtwagens, bussen, tractoren, machines voor groenvoorziening, landbouwmachines, heftrucks, shovels, grondverzetmachines en mobiele kranen (inclusief montage en balanceren).
Ook zijn de klanten hier voor onderhoud en reparatie van hun personenauto of bedrijfsauto aan het juiste adres. De werkplaatsen zijn dan ook uitgerust met alle denkbare machines en gereedschappen om alle werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Bij Peet Borst Bandentechniek hebben ze altijd meer dan 10.000 banden op voorraad. Daarnaast zijn zij specialist in het vernieuwen van banden! Vandaar dat zij meestal direct uit voorraad kunnen leveren. Met services als uitlijnen, 24/7 bandenpechhulp, bandenvernieuwing, velgenrenovatie, stikstofservice en voertuigonderhoud, helpen zij op alle mogelijke manieren de klanten weer veilig op weg.

Wat verwachten we van jou?

Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst en een gezonde arbeidsmentaliteit hebt. Het zou zeer fijn zijn als je reeds ervaring hebt als Bandenmonteur, maar dit is geen vereiste! De collega's bij Peet Borst Bandentechniek staan namelijk klaar om jou in dat geval alle ins en outs van het vak te leren. Tenslotte is het belangrijk dat je uit Sliedrecht of nabije omgeving komt en bereid bent af en toe nachtdiensten te draaien.

Wat mag je van Peet Borst Bandentechniek verwachten?

Wanneer je ervoor kiest om bij Peet Borst Bandentechniek te werken, betekent dit dat je deel uitmaakt van een bedrijf met een boeiende geschiedenis waarin een familiaire en gezellige sfeer heerst. Hier worden medewerkers actief ondersteund door talloze trainingen en cursussen, wat het investeren in hun ontwikkeling benadrukt. Hierdoor werken velen van hun hier al meerdere jaren. Naast een aantrekkelijk salaris en een stimulerende werkomgeving, zul je deel uitmaken van een team vol deskundigen die stuk voor stuk specialisten zijn op hun vakgebied.

Wat ga je verdienen als Bandenmonteur?

Het salaris dat je ontvangt als bandenmonteur wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Maak Kennis met Dennis!

Word je enthousiast van wat je zojuist hebt gelezen? Je kunt direct solliciteren, maar je mag natuurlijk ook een mailtje sturen () of bellen en appen naar !

 • Bandenmonteur
 • Vast Contract
 • In Overleg
 • West
 • Fulltime (38 uur / week)
 • Geen
 • VMBO
 • Ervaren
 • Nederlands
 • Rijbewijs B
 • ID: 20012332

Bandenmonteur Bandenmonteur Truck en Landbouw Bandentechniek Bedrijfsautomonteur Industrie Landbouw Monteur Peet Borst personenwagen Servicemonteur Sliedrecht Truck Universele garage vrachtwagen Vrachtwagenmonteur Zuid-HollandFunctie:bandenmonteur
Startdatum:15-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sector Recruitment via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Bandenmonteur Sector Recruitment 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures