Vacature Adviseur Duurzaamheid | Junior

Adviseur Duurzaamheid | Junior in Meerkerk

Interesse voor verduurzaming in combinatie met monumenten en historische panden? Neem jij graag een adviserende rol aan? Zorg voor de juiste rapportage naar de rest van jouw team, zodat zij er direct mee aan de slag kunnen! Rijd het land door naar diverse en unieke projecten en breng jouw kennis over naar de opdrachtgever. Ondersteun het proces van advies tot uitvoering en bouw mee aan een steeds groter wordende specialisme binnen dit bedrijf, Verduurzamen Monumenten. 

De adviezen maak je haalbaar, inzichtelijk. Op de de financiële en energetische effecten van de verduurzaamheids- maatregelen. Daarna begeleiden je samen met je team het verdere proces van vergunning- en subsidieaanvraag, daadwerkelijke uitvoering en nazorg. Een functie met veel vrijheid en waar jouw kennis en expertise noodzakelijk is!  Interesse? Mijn enthousiasme voor deze functie wil ik graag aan je overbrengen! Functie:Verduurzaming, Restauratie
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via f.martens@eminentgroep.nl of 06 - 18 25 71 31. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Adviseur Duurzaamheid | Junior Eminent Groep 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures