Vacature Accountmanager Industrial

Accountmanager Industrial in Gorinchem

Strikt noodzakelijk

Leveranciers Teamtailor

Marketing

Sales · Gorinchem

Accountmanager Industrial

Boeiende rol als Accountmanager bij Easyfairs Industrie. Volg trends, bevorder vooruitgang en verminder impact. Join ons dynamische team!

Voor ons Cluster Industrie - met grote events in zowel de maak- als procesindustrie - zijn we op zoek naar een initiatiefrijke Accountmanager met sterke ambitie. De industriële sector vormt de basis van veel verschillende branches in Nederland. Het cluster Industrie van Easyfairs helpt deze dynamische sector door toonaangevende events te organiseren en bevestigt daarmee onze koppositie in Nederland. Samen bevorderen we vooruitgang in de markten door de juiste trends te volgen en technologie centraal te stellen. Bovendien stimuleren we kennisdeling om de impact van industriële processen op het milieu te verminderen en de efficiëntie te verbeteren.

Kortom, wil jij een bijdrage leveren aan events voor de industrie in Nederland en jezelf ontwikkelen binnen een dynamisch team en organisatie? Lijkt jou dit een interessante wereld en wil jij een commerciële rol vervullen binnen één van de meest toffe en unieke merken van Easyfairs? En zoek je een werkgever die jou alle ruimte en middelen biedt om je ambities waar te maken? Reageer dan vandaag nog op deze vacature!

Wat vragen we van jou?

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt een sterke commerciële drive en bent gedreven om resultaten te behalen.
 • Zowel mondeling als schriftelijk ben je communicatief sterk.
 • Netwerken is iets waar je van houdt en waar je goed in bent.
 • Je bent ambitieus, resultaatgericht en hebt een klantgerichte instelling. Daarnaast ben je positief ingesteld en een teamspeler.
 • Met een grote dosis persoonlijkheid, motivatie, wilskracht en vooral humor breng je energie in het team.
 • Je hebt affiniteit met de evenementenbranche en bent in staat om zowel op tactisch niveau mee te denken als op operationeel niveau te excelleren.

Wat krijg je van ons?

 • Werken bij een van de grootste en leukste vakbeursorganisatoren in Nederland.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden,
  • zoals 25 vakantiedagen op basis van 38 uur,
  • een interessante commissieregeling
  • en een thuiswerkvergoeding van twee euro per dag
 • Focus op persoonlijke ontwikkeling met coaching on the job en de mogelijkheid om deel te nemen aan het Online Academy kennisprogramma.
 • Een informele en fijne werksfeer.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling.
 • Gezellige collega's en legendarische bedrijfsuitjes.

Waar staat Easyfairs voor?

Easyfairs brengt communities samen uit diverse sectoren en streeft naar 'life-changing experiences'. Onze evenementen zijn creatief, innovatief en interactief. Tijdens onze fysieke events bieden we een compleet overzicht van de markt, tonen we innovaties en behandelen we actuele onderwerpen in ons kennisprogramma, workshops en demo's. Daarnaast bieden we ruimschoots gelegenheid om te netwerken, een essentieel aspect.

Met trots behoort Easyfairs tot de top 20 van wereldwijde beursorganisatoren. Jaarlijks organiseren we maar liefst 50-70 evenementen in Nederland, variërend van onze eigen venues in Gorinchem en Hardenberg (Evenementenhal) tot gerenommeerde locaties zoals RAI Amsterdam, Jaarbeurs en Brabanthallen.


Foto van

Gorinchem

Venues & Events

Easyfairs Nederland beheert 2 evenementenlocaties; in Gorinchem en Hardenberg. Hier organiseren wij met 200 collega's rond de 85 evenementen per jaar!

Sales · Gorinchem

Accountmanager Industrial

Boeiende rol als Accountmanager bij Easyfairs Industrie. Volg trends, bevorder vooruitgang en verminder impact. Join ons dynamische team!

Carrièresite

 • Cookies beheren

Werk je al bij Easyfairs Nederland?Functie:accountmanager industrie
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Evenementenhal Gorinchem via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures gorichem
 2. Accountmanager Industrial Evenementenhal Gorinchem 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures