Vacature Zwemvrijwilliger

Zwemvrijwilliger in Gorinchem

Klusvrijwilligers

Waarvoor zoeken we klusvrijwilligers?

Voor kleine klusjes op een locatie, of in het appartement van de cliënt, zoeken we klusvrijwilligers. Bv. voor het ophangen van een kastje, het behangen van een muurtje, of wat tuinonderhoud rondom een locatie. Soms vinden de cliënten het leuk om hierbij ook te helpen, maar dat is niet altijd het geval.

Waar zoeken we klusvrijwilligers?

We zoeken klusvrijwilligers in ons hele werkgebied, van de Drechtsteden, rondom Gorinchem tot in het Rivierengebied bij Leerdam/Vianen.

Wanneer kom je?

We zoeken klusvrijwilligers op verschillende tijdstippen en je kunt je wensen en je mogelijkheden in detail bespreken met de vrijwilligerscoördinator.

Jouw kwaliteiten

Je bent sociaal, zelfstandig, en je bent superhandig.

Voor wat, hoort wat

Vrijwilligerswerk bij Syndion is uniek. We kijken naar ieders wensen, mogelijkheden en interesses en zetten mensen in hun kracht. Dit geldt voor onze cliënten en medewerkers en zeker ook voor onze vrijwilligers. Middels vrijwilligerswerk maakt je niet alleen onze cliënten gelukkig, maar beleef jij ook een leuke dag! We zorgen ervoor dat je goede begeleiding krijgt, waar nodig en je werkt samen met onze begeleiders. We geven een vrijwilligersvergoeding en attenties. We hebben zelfs mogelijkheden om je te ontwikkelen door bijvoorbeeld cursussen en inspiratiedagen te volgen. Ben je helemaal enthousiast en wil je van vrijwilligerswerk een betaalde baan maken, dan kijken we graag samen met je naar de mogelijkheden!
Vrijwilligerswerk bij Syndion maakt je leven rijker!
Syndion hanteert de procedure dat nieuwe vrijwilligers bij aanstelling een Verklaring Omtrent het Gedrag dienen te overleggen. Je krijgt bij aanmelding van ons een link toegestuurd om een gratis VOG aan te vragen.

Direct contact met de leidinggevende?


Bianca van der Zouwen
vrijwilligerscoördinator


Geef jij ons leven kleur?

Griendweg

Zorg jij voor een leuke zaterdag?

Gorinchem of Leerdam

Zwemvrijwilliger gezocht!

Gorinchem

Kom jij ons helpen bij de gezellige Synza?

Giessenburg

Voordelen van werken bij Syndion

Cliënt centraal

Functie:zwemvrijwilliger
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Zwemvrijwilliger Syndion 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures