Vacature Zij-instromer Procesoperator

Zij-instromer Procesoperator in Gorinchem

Kom je net van school of ben je toe aan een carrière switch, maar heb je geen ervaring als procesoperator? Geen probleem! We leiden je binnen een jaar op met onze unieke opleiding tot Procesoperator bij Vreugdenhil naast een fulltime baan in de 5 ploegen. Onze opleiding start in januari dus meld je snel aan!

In samenwerking met de HAS, ROVC en LSBL heeft Vreugdenhil een opleiding ontwikkeld die jou alle kennis en vaardigheden geeft om aan de slag te gaan als Operator, daarna kun je je verder ontwikkelen binnen de organisatie. Er zijn genoeg mogelijkheden.

Tijdens de opleiding leer je alles over zuivel en over het maken van melkpoeder. Je leert onder begeleiding van een ervaren operator de kneepjes van het vak zodat jij als volwaardig operator mee kan draaien in het hele proces. Daarnaast zorgen we ervoor dat je (voedsel)veilig leert werken. Je leert o.a. alles over meet- en regeltechniek, PLC-systemen en het analyseren van storingen. Tijdens de opleiding pas je meteen de opgedane kennis toe in de praktijk, want je gaat direct aan de slag als leerling operator!

Uiteraard heb je affiniteit met techniek en/of de zuivelindustrie. Je bent gemotiveerd en gedreven om een nieuw vak te leren of om je kennis hierin verder uit te breiden. Functie:Zij-instromer Procesoperator, Operator food
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3120 – 3120
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via n.murk@werk.olympia.nl of 657632570. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Zij-instromer Procesoperator Olympia 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures