Vacature Zelfstandige Teams

Zelfstandige Teams in Gorinchem

Syndion is opzoek naar een persoonlijk begeleider voor een appartementencomplex in Dordrecht. Ben jij een enthousiaste persoonlijk begeleider die het leuk vind om met meerdere doelgroepen te werken? Lees dan snel verder!

Jouw werk als persoonlijk begeleider bij Syndion.

Als persoonlijk begeleider aan de Minnaertweg in Dordrecht, werk je met een brede doelgroep: je werkt met mensen met verschillende soorten verstandelijke beperkingen, maar een gedeelte van de doelgroep heeft ook psychiatrische problematieken. Je geeft hierin individuele ondersteuning aan zelfstandig wonende clienten die begeleiding nodig hebben bij het dagelijks leven en hun persoonlijke ontwikkeling. Jij schakelt dus makkelijk tussen verschillende onderwerpen en andere manieren van werken!
Bij Syndion werken we met zelfstandige teams. De verantwoordelijkheid voor cliënten wordt gezamenlijk gedragen. Als persoonlijk begeleider ben je eindverantwoordelijk voor het opstellen, afstemmen en gezamenlijk uitvoeren van het persoonlijk ondersteuningsplan van cliënten

Wat doet Syndion?

Syndion is er voor mensen - jong en oud - met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. We ondersteunen hen zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Vanuit hun wensen en mogelijkheden.

Jouw nieuwe werkplek

Het appartementencomplex op de Minnaertweg biedt woonruimte aan cliënten met een verstandelijke beperking en/of psychiatrische achtergrond. De woonvorm biedt 24 uur per dag ondersteuning en er is een logeermogelijkheid. Je werkt in een team met je collega persoonlijk begeleiders, huishoudelijk medewerkers en begeleiders.

Ben jij onze nieuwe persoonlijk begeleider?

 • Je hebt een afgeronde opleiding op niveau 4, zoals MMZ4;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
 • Je bent een teamspeler die ook individueel aan de slag kan;
 • Je hebt een afgerond BHV-diploma;
 • Je bent bereid om in overleg slaapdiensten te werken.

Wij bieden onze persoonlijk begeleider:

 • De mogelijkheid om te ontwikkelen en te groeien: als begeleider en als mens;
 • Salaris conform de CAO GHZ, schaal 45. (Maximaal €3.749,- bruto per maand) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief ORT;
 • Je hebt recht op een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Je krijgt direct een vast dienstverband na de proeftijd van 2 maanden (28-32 uur);
 • Kijk hier voor de uitgebreide informatie van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Wij kijken al naar je uit en we ontmoeten je graag. Wij streven ernaar om zo snel mogelijk contact met jou op te nemen.
Indien je eerst nog vragen hebt over de functie, kan je contact zoeken met - de Vlaming (Clustermanager) op .


3.749,- / maand (max)

Voordelen van werken bij Syndion

Cliënt centraal

Informele cultuur

Zelfstandige teams

Eindejaarsuitkering

Functie:teams
Startdatum:22-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3749 – 3749
Uren per week:28 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Zelfstandige Teams Syndion 22-10-2023

Bekijk ook andere vacatures