Vacature Zelfstandige Teams

Zelfstandige Teams in Gorinchem

Samen werken = samen leren

Heb je altijd al in de gehandicaptenzorg willen werken en houd je van leren in de praktijk? Dan is dit je kans!
Syndion zoekt 15 enthousiaste en gemotiveerde zij-instromers die we vanaf februari 2024 (of eerder) graag opleiden tot begeleider gehandicaptenzorg niveau 3. Je krijgt de kans om jezelf in 2 jaar om te scholen naar een prachtig en relevant beroep in de gehandicaptenzorg. Je krijgt een leuke leer-werkplek in de buurt van Gorinchem of Dordrecht.

Hoe ziet het leer-werktraject eruit?

  • Je krijgt een contract van 28 uur per week. Je gaat 24 uur werken op een locatie en 1 dag per week naar school. Wij vergoeden de volledige opleidingskosten en de helft van je lesdag (de tijd) wordt door ons betaald. In totaal is de studiebelasting (incl. lesdag) 8 tot 10 uur per week.
  • De opleiding kenmerkt zich door de praktijkgerichtheid; dat wat je leert kun je direct in de praktijk brengen. Gedurende deze opleiding wissel je één maal van locatie zodat je zo breed mogelijk wordt opgeleid.
  • In de opleiding is er een mogelijkheid om te switchen naar niveau 4.
  • Tijdens het werken word je begeleid door collega's op de werkvloer en door een docent van ROC MN, onze opleidingsinstantie
  • Aan het einde van de opleiding zul je na goed resultaat het diploma Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 3 (of 4) ontvangen
  • Wij bieden een baangarantie met vaste aanstelling na het behalen van je diploma
  • Het salaris voor deze leerling functie is afkomstig uit functiegroep 30 uit de CAO Gehandicaptenzorg (peildatum 1 december 2023) en bedraagt afhankelijk van opleiding en werkervaring tussen de 2.229,00 - 2.468,00 euro bruto op basis van een 36-urige werkweek. Na diplomering word je gesalarieerd uit functiegroep 35 met een maximum van 3.427,00 bruto per maand (fulltime)(peildatum 1 december 2024).
  • Je kunt rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan en een vitaliteitbudget en je kunt met korting gebruik maken van één van onze twee collectieve zorgverzekeringen

Welke kandidaten zoeken wij?

Wij zoeken gemotiveerde kandidaten die stevig in hun schoenen staan en bewust kiezen voor de gehandicaptenzorg. Je bent in staat om zelf je verantwoordelijkheid te nemen voor het leerproces. Ook heb je al enige werkervaring (in of buiten de zorg) en je beschikt over een minimaal werk en denk niveau op niveau 3.

Syndion. Doen we samen. Met jou?

Mocht je meer informatie willen, ben je van harte welkom op onze informatieavond op 23 oktober om 20.00 uur a.s. Je kunt je hiervoor aanmelden door een appje te sturen naar onze recruiter op nr. . We hebben begin november tijd gereserveerd voor het voeren van de eerste selectiegesprekken. Dan kun je contact opnemen met Karin Klomp, coördinator beroepsopleiden via of met Inge Bogert, adviseur leren & ontwikkelen .
Acquisitie stellen wij niet op prijs.

Leren en werken (en zij-instroom)

Voordelen van werken bij Syndion

Cliënt centraal

Informele cultuur

Zelfstandige teams

Eindejaarsuitkering

Functie:teams
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2229 – 2468
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Zelfstandige Teams Syndion 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures