Vacature Zelfstandige Teams

Zelfstandige Teams in Gorinchem

Voor de ondersteuning en begeleiding van cliënten met een matige tot lichte verstandelijke beperking en gedragsproblematiek die wonen op de locatie Nicolaas Beetshof in Gorinchem, zijn wij op zoek naar een parttime persoonlijk begeleider voor 20 uur per week.

Jouw functie

De locatie bestaat uit 24 appartementen verdeeld over 3 verschillende afdelingen. Op iedere afdeling is de mate van zelfstandigheid van cliënten anders.
We zoeken een persoonlijk begeleider voor de VG groep. Hier wonen 6 jongeren (20 tot 31 jaar) met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Alles gebeurt in groepsverband waarbij wordt gewerkt aan het vergroten van de zelfstandigheid. De jongeren hebben een grote behoefte aan structuur en nabijheid. Ze hebben een eigen slaapkamer en een gezamenlijke woonruimte. Het team ondersteunt de cliënten in het dagelijks leven en werkt in gezamenlijkheid aan een prettige woonsfeer waar cliënten zich thuis voelen. We werken met veel plezier op deze locatie en de humor is nooit ver weg.
De zeggenschap en regie van de cliënt staan centraal en teamleden weten actief het netwerk van de cliënt te betrekken. Wij streven naar zelfstandigheid in het team en de verantwoordelijkheid voor cliënten wordt gezamenlijk gedragen. Als persoonlijk begeleider ben je eindverantwoordelijk voor het opstellen, afstemmen en gezamenlijk uitvoeren van het persoonlijk ondersteuningsplan van cliënten. We samenwerken met verschillende disciplines op basis van Cyclisch werken en driehoekskunde.

Jouw profiel

Voor het uitvoeren van deze uitdagende en zelfstandige functie heb je een afgeronde beroepsopleiding op niveau 4 afgerond, zoals MMZ4. Hiernaast:
  • Heb jij ervaring met de doelgroep en kan je accuraat om gaan met gedragsproblematiek zoals ADHD, hechtingsstoornis en autisme
  • Kun je structuur en duidelijkheid bieden aan cliënten
  • Sta jij stevig in je schoenen

Een dag op Nicolaas Beetshof

Bij de start van de dag begeleid je de cliënten die hulp nodig hebben bij het opstaan en de voorbereidingen voor hun werk of dagbesteding.
Rond 15.00 uur vindt de overdracht plaats voor de avonddienst. Je helpt de cliënten bij het omschakelen van de dagbesteding naar de thuissituatie. Na de thuiskomst start het middag/avond programma, wat kan bestaan uit ontspannende activiteiten, eten, sporten, douchen en klaarmaken voor de nacht.

Werktijden

Als persoonlijk begeleider van deze afdeling van de Beetshof werk je doordeweeks vooral avonddiensten (van 14.45 - 22.45). Daarnaast komen er dagdiensten voor van 9.00 - 16.00 uur op zaterdag en zondag.
Voor de hele locatie is er iedere dag een dagdienst aanwezig van 7.00 tot 15.00 en per afdeling is er een avonddienst aanwezig. Daarnaast blijft een begeleider slapen tussen 22.45 en 7.00 uur.
Eventueel is er mogelijkheid om elders binnen de organisatie te werken als meer uren gewenst zijn.

Arbeidsvoorwaarden

  • We bieden je een betekenisvolle functie in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer
  • De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing en je salaris voor deze functie bedraagt maximaal 3.452,00 euro bruto per maand (functiegroep 45) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief ORT
  • Je hebt recht op een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Je krijgt direct een vast dienstverband na de proeftijd van 2 maanden
  • Kijk hier voor de uitgebreide informatie van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Solliciteren? Nee hoor!

Natuurlijk kun je via de knop SOLLICITEREN je CV en motivatie indienen, maar als je staat te trappelen om op deze mooie locatie aan de slag te gaan dan is er geen tijd te verliezen!


3.452,- / maand (max)

3.749,- / maand (max)

20 uur

3.535,- / maand (max)

3.749,- (max)

3.749,- / maand (max)

Voordelen van werken bij Syndion

Cliënt centraal

Informele cultuur

Zelfstandige teams

Eindejaarsuitkering

Functie:teams
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3452 – 3452
Uren per week:28 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Zelfstandige Teams Syndion 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures