Vacature Werkvoorbereider/Calculator

Werkvoorbereider/Calculator in Gorinchem

Als werkvoorbereider speel jij een essentiële rol in het team door nauw samen te werken met je collega's. Jij bent verantwoordelijk voor het zorgvuldig voorbereiden van alles, zodat onze dakspecialisten direct aan de slag kunnen zodra ze op locatie arriveren. Van A tot Z regel jij de benodigde stappen en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt voor jouw toegewezen project.

Het is daarom belangrijk dat je een sterke affiniteit hebt met techniek en graag in contact staat met mensen. Of het nu gaat om collega's, klanten of leveranciers, jij hebt er geen problemen mee om met hen samen te werken. Jouw communicatieve vaardigheden zijn van onschatbare waarde, omdat je constant schakelt tussen verschillende partijen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Daarnaast is nauwkeurigheid een sleutelwoord in jouw werk. Je bent in staat om alle details te overzien en ervoor te zorgen dat geen enkel aspect over het hoofd wordt gezien. Door jouw gedegen voorbereiding kunnen de dakspecialisten efficiënt te werk gaan, zonder onverwachte verrassingen of vertragingen.

Kortom, als werkvoorbereider ben jij de spin in het web die ervoor zorgt dat het project van begin tot eind succesvol verloopt. Met jouw technische kennis, communicatieve vaardigheden en oog voor detail draag jij bij aan het leveren van hoogwaardige resultaten en tevreden klantenFunctie:Werkvoorbereider/Calculator, Werkvoorbereider werktuigbouw
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2100 – 3100
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WerkTalent via bartschobben@mail.werktalent.nl of 31641277513. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Werkvoorbereider/Calculator WerkTalent 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures