Vacature Werkbegeleider

Werkbegeleider in Sleeuwijk

De verantwoordelijkheid voor cliënten wordt gezamenlijk gedragen. Hierbij staat de zeggenschap en regie van de cliënt centraal. Je treedt binnen de dagbesteding op als het eerste aanspreekpunt voor een aantal cliënten. Waar mogelijk wordt het netwerk van de cliënt betrokken.

Wat doet Syndion?

Syndion is er voor mensen - jong en oud - met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. We ondersteunen hen zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Vanuit hun wensen en mogelijkheden.

De

De dagbesteding dagboerderij De te Giessenburg beschikt over een binnenruimte en een groot buitenterrein. De cliënten hebben een (ernstige meervoudige) verstandelijke en of lichamelijke beperking. Sommige cliënten hebben een stoornis binnen het autistisch spectrum of hechtingsproblematiek.
De Vliet en de Giessen groep bestaat uit 20 cliënten met een ernstig meervoudige beperking waarvan ook ouder wordende cliënten. Bij beide groepen worden voornamelijk belevingsgerichte activiteiten gedaan en licht arbeidsmatige werkzaamheden uitgevoerd, dit vindt plaats binnen de groepsactiviteiten en op de dagboederij. Je denkt creatief en focust je vooral op wat de client nog wel kan.

Werktijden

Je bent gemiddeld 3 dagen per week werkzaam.

Ben jij onze nieuwe werkbegeleider?

 • Je hebt een afgeronde beroepsopleiding op niveau 4, zoals MMZ4
 • Je affiniteit met de doelgroep EMB cliënten
 • Heb je ervaring in de verzorging van cliënten en verpleegkundige handelingen
 • Anticipeert je op kansen of bedreigingen in de omgeving en weet deze creatief en met lef te beïnvloeden en geef je hiermee invulling aan ondernemerschap

Wat bieden wij onze werkbegeleiders?

 • We bieden je een betekenisvolle functie in een organisatie met korte lijnen en een informele werksfeer. Je krijgt de kans om op een persoonlijke, authentieke manier je werkzaamheden uit te voeren
 • De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing en je salaris voor deze functie bedraagt maximaal 3.535,00 euro bruto per maand (functiegroep 40) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief ORT
 • Je hebt recht op een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je krijgt direct een vast dienstverband na de proeftijd van 2 maanden
 • Kijk hier voor de uitgebreide informatie van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, dan zien we jouw reactie graag tegemoet! Wij kijken al naar je uit en we ontmoeten je graag.


Werkbegeleider De

20 uur

3.535,- / maand (max)

Werkbegeleider De

3.749,- / maand (max)

Sleeuwijk

3.749,- / maand (max)

Werkbegeleider De

×

Voordelen van werken bij Syndion

Cliënt centraal

Werken bij Syndion

Syndion staat middenin de samenleving. Bij ons werk je in zelfstandige teams op kleinschalige locaties, waar je samen de verantwoordelijkheid voor cliënten draagt. Daarbij staan zeggenschap en regie van de cliënt, samen met zijn netwerk, centraal. We ondersteunen onze cliënten zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Onze medewerkers zijn gepassioneerd en professioneel. Syndion. Doen we samen.


Werkbegeleider De

×

Functie:werkbegeleider
Startdatum:30-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3535 – 3535
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Werkbegeleider Syndion 30-10-2023

Bekijk ook andere vacatures