Vacature Werkbegeleider DAC Gorcum

Werkbegeleider DAC Gorcum in Gorinchem

Werkbegeleider DAC Gorcum

Werkbegeleider

Syndion zoekt een werkbegeleider voor ons nieuwe dagactiviteitencentrum in Gorinchem. Ben jij een enthousiaste werkbegeleider die graag wilt groeien als zorg professional? Lees dan snel verder!

Jouw werk als werkbegeleider bij Syndion.

Als werkbegeleider begeleid je groepen en individuele cliënten bij dagbestedings- en werkactiviteiten volgens vastgestelde afspraken. Dit zijn cliënten met een EMVB met veel behoefte aan nabijheid en structuur. Je treedt binnen de dagbesteding op als het eerste aanspreekpunt voor een aantal cliënten en je coördineert de uitvoering van het dagbestedingsplan. In deze uitdagende functie krijg je de kans om samen met je collega's te bouwen aan een klimaat waarbinnen de cliënten van de locatie mogen beleven, doen en ontwikkelen vanuit hun eigen mogelijkheden.
Geen ervaring met de functie of zit je in een afrondende fase van je opleiding? Dan bieden we jou een intern traineeship aan! Gedurende dit traject ben je onder begeleiding van een ervaren werkbegeleider, zodat je de functie eigen kunt gaan maken. Dit traject is maatwerk waarbinnen we je ontwikkelpotentieel zo goed als mogelijk ondersteunen. Zo groei jij niet alleen als professional, maar ook als mens!

Wat doet Syndion?

Syndion is er voor mensen - jong en oud - met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. We ondersteunen hen zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Vanuit hun wensen en mogelijkheden.

Jouw nieuwe werkplek

DAC Gorcum is een nieuwe activiteitenvoorziening van Syndion en biedt een dagbestedingsomgeving aan cliënten met diverse ondersteuningsvragen. Gemeenschappelijke deler is de vraag aan een beschermde omgeving waar arbeidsmatige en/of belevingsgerichte activiteiten kunnen worden aangeboden die afgestemd zijn op hun niveau van functioneren wat aansluit bij de mogelijkheden en interesses van de client.

Ben jij onze nieuwe werkbegeleider?

 • Jij hebt een afgeronde opleiding op niveau 4, zoals MMZ
 • Je krijgt energie van het werken met cliënten met een ernstig (meervoudige beperking) in combinatie met een gedragsmatige ondersteuningsvraag
 • Je staat sterk in je schoenen en kan goed omgaan met de doelgroep
 • Jij kan talent optimaal benutten. Van jouzelf en van anderen. Om samen tot een gemeenschappelijk doel te komen
 • Je kunt je verplaatsen in het perspectief van de cliënten

Wij bieden onze werkbegeleider:

 • De mogelijkheid om te ontwikkelen en te groeien: als begeleider en als mens;
 • Salaris conform de CAO GHZ, schaal 40. (Maximaal €3.432,- bruto per maand) op basis van een 36-urige werkweek, exclusief ORT;
 • Je hebt recht op een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Je krijgt direct een vast dienstverband na de proeftijd van 2 maanden (aantal uren is bespreekbaar);
 • Kijk hier voor de uitgebreide informatie van onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast?

We komen graag in contact! Rob Dank ) of ) staan jou graag te woord! Indien zij niet opnemen, mag je ze uiteraard even appen.

×

Werkbegeleider DAC Gorcum

×

Werkbegeleider DAC GorcumFunctie:werkbegeleider dac gorcum
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3432 – 3432
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Gorinchem
 2. Werkbegeleider DAC Gorcum Stichting Syndion 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures