Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Gorinchem

Vrijwilligers

Elke week zijn er veel vrijwilligers actief voor de vereniging. Bij onze verenigingen zijn veel taken uit te voeren om wedstrijden te kunnen spelen, activiteiten te kunnen organiseren, inkomsten op te halen en de kantine te onderhouden. Dankzij onze vrijwilligers kan de vereniging bestaan en groeien. We zijn dankbaar voor iedereen die zich in wil zetten voor onze vereniging!

Iedereen die lid is van GKV, heeft de verantwoordelijkheid om de vereniging levend te houden. We zijn immers geen sportschool waar je lid van wordt en verder niet meer naar de club om kijkt. GKV, dat zijn we samen! Dus is het belangrijk dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt aan onze mooie club. Want als iedereen een beetje doet, dan doen we samen alles.

Wij verwachten van dat leden vanaf 16 jaar, dat zij een bijdrage leveren aan onze club. Daarnaast wordt van leden tot 16 jaar verwacht dat de ouders iets voor de vereniging doen. Van deze groep verwachten wij dat ze 'verenigingswerk' uitvoeren. Verenigingswerk is onder andere het fluiten van (jeugd)wedstrijden, het draaien van een bar- of keukendienst, het zijn van zaal- of veldwacht of het plaatsnemen achter het scorebord in de zaal.

Nieuwe methode van inschrijven

De vrijwilligerscommissie heeft zich afgelopen periode hard ingezet om invulling te geven aan het nieuwe vrijwilligersbeleid. Onderdeel hiervan is de gedachte van leden die vrijwilligerswerk moeten doen, zelf kunnen kiezen wát ze doen en wánneer ze dit doen. Vanaf seizoen 2022-2023 gaan we hierin de eerste stappen zit, met behulp van de Sportlink app.

Bij aanvang van seizoen 2022-2023 worden in de Sportlink app verschillende momenten zichtbaar waarop jij je kan inschrijven voor een bardienst/keukendienst. Een lid kan zich dus inschrijven voor verenigingswerk, wanneer het hem zelf uitkomt. Plan jij liever de bardienst voor of na je eigen wedstrijd? Of liever op een dag dat je geen wedstrijd hebt? Je hebt de touwtjes zelf in handen!

Leden die geen voorkeur hebben, of zich niet inschrijven voor een moment, zullen door de commissie worden ingedeeld om een bardienst/keukendienst te draaien. Het is dus voordeliger om zelf een moment te kiezen, anders wordt het voor je gedaan!

Heb je vragen over verenigingswerk, de Sportlink app, of heb je misschien een andere vraag? Stuur dan een mail naar .

Als iedereen een beetje doet, dan doen we samen alles!

GKV Enomics
Kleine Schelluinsekade 5a
Postbus 3036
4200 EA GorinchemFunctie:vrijwilligers
Startdatum:22-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gorinchemse Korfbal Vereniging G.K.V./Enomics via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Vrijwilligers Gorinchemse Korfbal Vereniging G.K.V./Enomics 22-10-2023

Bekijk ook andere vacatures