Vacature Vrijwilliger Jeugdspeelpark

Vrijwilliger Jeugdspeelpark in Gorinchem

Vrijwilliger Jeugdspeelpark Hendrik Ido Ambacht


We zoeken een vrijwilliger die samen met enkele cliënten klusjes uit kan voeren op het buitenterrein van het Jeugdspeelpark Denk hierbij aan dieren verzorgen, onderhouden van de moestuin, etc. Daarnaast wordt er in de werkplaats gewerkt aan mooie houtproducten, zoals vogelhuisjes en insectenhotels. Er is begeleiding wel aanwezig en samen stemmen jullie af welke taken je met de cliënten gaat uitvoeren.

Wanneer kom je?

De dagbesteding op het Jeugdspeelpark is elke doordeweekse dag geopend van 9.30 tot 15.30 uur. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en mogelijkheden.

Jouw kwaliteiten

Jij bent sociaal en zelfstandig. Je bent graag in de buitenlucht actief bezig en wil graag je kennis over de natuur delen met onze cliënten.

Voor wat, hoort wat

Dat vrijwilligerswerk onverplicht en onbetaald is, betekent niet dat er geen waardering tegenover dient te staan. Syndion vindt het belangrijk haar vrijwilligers te waarderen voor hun inzet om hiermee de vrijwilligers te motiveren en te binden aan de organisatie. Waardering bestaat niet alleen uit een vergoeding en het geven van attenties, zoals een nieuwjaarsattentie, maar ook uit scholing, zodat de vrijwilliger zich kan ontwikkelen en we betrekken de vrijwilligers graag bji Syndion door het bieden van informatie en zeggenschap.

Syndion. Doen we samen. Met jou?

Spreekt deze vrijwilligersvacature je aan? Wij horen graag wat je wensen en mogelijkheden zijn. Je kunt contact zoeken met onze vrijwilligerscoördinator op telefoonnummer of via de mail: .
Syndion hanteert de procedure dat nieuwe vrijwilligers bij aanstelling een Verklaring Omtrent het Gedrag dienen te overleggen. Je krijgt bij aanmelding van ons een link toegestuurd om een gratis VOG aan te vragen.

Functie:vrijwilliger jeugdspeelpark
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Syndion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Vrijwilliger Jeugdspeelpark Stichting Syndion 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures