Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Werkendam


Bijvoorbeeld met het wegwijs maken van onze bezoekers, het ondersteunen bij uitlenen, innemen, reserveren en adviseren. Daarnaast zijn er ook vrijwilligers die boeken rondbrengen voor mensen die fysiek niet meer in staat zijn om naar de bibliotheek te komen en die voorlezen bij mensen thuis of in instellingen. Je kunt ook als taalmaatje aan de slag en mensen ondersteunen bij hun taalontwikkeling. Of wat dacht je van de VoorleesExpress? Waar je als vrijwilliger in een gezin aan de slag gaat met taalspelletjes en er gaat voorlezen.
Kortom, er is genoeg te beleven als vrijwilliger in de Bibliotheek. Zitten er werkzaamheden tussen waar jij enthousiast van word? Kom eens langs voor een kop thee of koffie!

vertelt

Wat bieden wij je?

Je komt terecht in een gezellig team en binnen een boeiende werkomgeving. Daarnaast krijg je van een gratis lidmaatschap en worden je reiskosten vergoed. Ook zijn er mogelijkheden voor opleidingen en trainingen.Functie:vrijwilliger
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Bibliotheek CultuurPuntAltena via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures gorichem
  2. Vrijwilliger De Bibliotheek CultuurPuntAltena 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures