Vacature Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur in Gorinchem

Ben jij de vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C/CE die we zoeken? Onze opdrachtgever, een wereldwijde speler in de verhuisbranche met meerdere locaties, biedt een geweldige kans! Als vrachtwagenchauffeur word je onderdeel van een dynamisch team dat zich toelegt op verhuizingen, distributie en montagediensten.

Wat houdt de rol in? Als vrachtwagenchauffeur werk je van maandag tot en met vrijdag, met af en toe een zaterdag. Je dag begint tussen 07:00 uur en 19:00 uur, waarbij je 50 tot 55 uur per week kunt werken. Jouw missie is het vervoeren van witgoed, meubels en keukens naar zowel particuliere als zakelijke klanten. Je werkt altijd samen met een bijrijder, waardoor je nooit alleen op pad gaat. Als vrachtwagenchauffeur ben je fysiek fit, stressbestendig en handig voor eventuele montageklusjes.

Ben jij de vrachtwagenchauffeur die wij zoeken? Als jouw profiel aansluit bij bovenstaande vacature, stuur dan snel jouw cv naar info@iqselect.nl of bel naar 0180-745747.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem, we hebben nog veel meer vacatures die perfect bij jou als vrachtwagenchauffeur kunnen passen. De koffie staat klaar, dus kom gerust langs en ontdek de mogelijkheden!Functie:Distributiechauffeur, Vrachtwagenchauffeur
Startdatum:24-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via info@iqselect.nl of 180745747. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Gorinchemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de gorinchemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Gorinchem
  2. Vrachtwagenchauffeur IQ Select 24-10-2023

Bekijk ook andere vacatures